Seriepreimär

Igår var det då dags för mig och mitt lag att spela den första matchen i Korpen-serien. Matchen spelades i Bandhagen klockan 9, så vid kvart över sju rullade vi in till stan med tåget och sedan tunnelbana. Många var upptagna eller sjuka, så vi hade bara en avbytare även fast vi hade lånat in två spelare.
När vi kom till planen mötte vi några tjejer, när vi hade gått förbi hörde man de säga - "De ser ju proffsiga ut". Då steg självförtroendet lite för vi hade ju åkt dit för att langa show ;)
Motståndarna hette Oslagbara och när matchen började märkte man direkt att vi mötte ett bra lag. Men i första halvlek hade vi flest chanser och vi hade matchen. Men bollen ville bara inte in i mål och det var rätt frustrerande. I andra halvlek flyttade vi upp spelet och det betydde att vi endast hade 2 backar. Plötsligt kom de fria och de gjorde 1-0. Vi kämpade vidare för att kvittera, men de kändes som de var en mer hela tiden eftersom de orkade springa mer än oss. Matchen slutade tillslut med 3-0 till dem och vi fick bita i det sura äpplet.
Kändes tungt, men vi spelade ändå grymt bra och jag tycker vi borde ha vunnit matchen.

Vi får ta nya tag och vinna nästa match som är om en vecka :)