Good love is hard to find

You got lucky babe, when I found you


/A


Svinig Influensa

Jag sitter här i skolan och spyr, dör...om och om igen. Jag har tecken på svininfluensa.

Symtom:

  Feber

  Luftvägsproblem som snuva och hosta

  Ont i halsen

  Ont i kroppen

  Sjukdomskänsla

  Huvudvärk

  Om du fryser

  Trötthet

Av dessa har jag:

Luftvägsproblem som snuva och hosta
Ont i halsen
Ont i kroppen
Sjukdomskänsla

Huvudvärk
Trötthet

Det är valborg och jag är sur för jag får inte lämna skolan. Ullis, förlåt, mend et är inte mig du sak vara arg på om jag kommer försent. Nu gråter jag..smärtan är total.

Djävul.

Host host / Tea


(obs, inte jag på bilden)


Laddar upp inför Teas skiva!






Nu ska jag käka frulle och sen till skolan för mösspåtagning! WEEEEEEY! :D

/ U

Ingen vanlig dag

Den 29 April, dagen som alltid kommer att få det att hugga till lite extra i hjärtat, varje år. Dagen då du lämnade oss här på jorden. Saknaden är enorm och det är svårt att förstå att det redan har gått ett år, tiden har både gått fort och väldigt långsamt..ibland har den stått helt still. Det är så tomt här utan dig, jag saknar dig Robert.




<3

/ U

Studentskiva

Teas - 27 / 4 Hundra tjejer, en halv kille. Inte roligt. Ser mer fram emot de andras!


Lilla designklassen
(Mickis, Jag, Jessica, Julia, Anna, Challe, Jasmine, Sanela, Maria och Frida)

Sofias - 13 / 5
Alex och Ullis - 25 / 5
Jennys - 29 / 5

/ T


Radio Nord

Hej alla groovy!

Igår var jag och köpte denna söta dress



Den har oskuldsfull spets, sött

Idag har jag varit med mina farmor och klippt om det som den dumma tanten i jakan gjorde mot mig, det blev bra den här gången. jag märkte dock att det är dags att slinga håret igen...

Jag är avundsjuk på farmor, det närmaste jag kommer 60 talet är musiken och det jag ser på film, men min farmor har ju verkligen levt det! Idag berättade jag om The boat that rocked och då sa hon att hon brukade lyssna på en radio station som hette radio nord med sina sjuksköterkeväninnor!
Radio Nord var sveriges största piratradio under tidiga 60 talet som sände från fatyget Bon Jour på internationellt vatten utanför Örnö. Den 22 maj 1962 antogs i riksdagen en ny lag som förbjöd Rado Nord och de slutade sända. Men vad som hände då var att en brittisk piratradio tog över båten men sjönk 1989. Snipp snapp snut så var sagan slut.
Så medan jag får se allt på film fick min, då 18 åriga farmor vara en av de miljontals unga som lyssnade på piratradion och dess rock n' roll. Väldigt häftigt!


Skeppet Bon Jour

P E A C E / T E A

we dont need no education

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!
Det är inte fullfart här i bloggen direkt, men vi får ursäkta oss med groteska mängder skolarbeten. Idag är vi iaf klara med redovisningen till projektarbetet och igår blev vi klara med det. Lite finjusteringar och sånt kvar bara..
Imorgon är det ju valborg och då blir det grillning och firning (?) hemma hos u för hon fyller ju 19 på fredag (hoppas alla kommenterar med ett härligt grattis då!). Så jag ska äta hos henne imorgon tredje dagen i rad då, jag har haft många besök på café cramer på sistonde, något att rekommendera. idag var det köttbullar på menyn, smaskigt värre.

Veckan har som vanligt spenderats med enbart plugg men imorgon får vi iaf en liten schemabrytande förmiddag med mösspåtagning och sen är det redovisning med projektet. önska oss lycka till!

/A

Melissa Horn





Och när jag ser att du ringer
Försöker jag att hålla kvar
Kvar i alla löften som lovats
Men vem är jag ikväll?

Safe above it all she's drinking mercury on ice

ikväll är det paarty! Teas studentskiva närmar sig med stormsteg och kvällen inleds med pizza hemma hos mig, en riktig lyxmiddag med andra ord. Tyvärr så är jag fortfarande sjuk och min feber är nästan, nästan borta. Så det blir en lugn kväll eftersom jag inte kan vara en judas och svika min kära vän på denna viktiga dag i hennes liv.

Sofia lämnade nyss mitt hus och jag sitter här ensam och funderar, kommer mitt linne hinna bli torrt tills kvällen nalkas eller kommer jag behöva gå runt i något annat, något som liknar en blå klänning. Jag vill nämligen inte ha denna blåa klänning på mig eftersom temat färgglatt inte riktigt känns passa in på enbart en blå klänning. Blå är visserligen en färg, men inte en så glad färg.

Nu sitter jag och tittar på när min fågel äter jord, man kan ju tycka att jag borde plugga men ja jag vet, det är så tråkigt.


/ A

Härlig helg

Heej heej! Världens dåligaste uppdatering här i bloggen nu igen, men så kan det vara. Får väl skylla på det fina vädret igen ;)

Haft en bra helg, igår kväll kom tjejerna hit och vi drack lite drinkar och knasade oss och sen drog vi upp till centrum och träffade lite folk. Hela dagen idag har jag och Karin legat ute och solat, såååå underbart..och nu ikväll blev det en kubbturnering med Tea och två grabbs. Trevligt trevligt.

Ska snart gå och lägga mig, blir en lång dag imorgon, först skola och sen Teas studentskiva :D

Puss / U



Black Ghosts - Some way through this


I like it better when it hurts

/ T

Tidsresa

Någon som kommer ihåg grupperna Excellence och supernatural? Eller som ens kommer ihåg programmet "Popstars" Hahha, kul att kolla upp såna grupper igen. Jag och Alex hittade precis Excellence på Spotify.
Snart blir det att bana vägen upp till Ullis men först ska sole komma till oss och dricka kaffe. Om det blir Sportbaren sen det vet vi inte. Tror att några ska dit i alla fall. kanske det händer att man hakar på;)

/ Tea och Alexandra-åke-varg 


20 grader i sol'n

Igår låg jag ute med lillebror och solade på baksidan, hade ingen blomspruta så när det blev för varmt fick vi använda hans vattenbazooka, inte skönt. Snodde lite glass från kylen också, fast vi inte får hihi.


Jag älskar mina rosa naglar, sofia har det liggandes i ett kassavalv hemma. Men jag har kollat på Oceans eleven;D

Senare på kvällen bard et av till kryptan som visade sig vara ett skafferi egentligen, mysig källare under en kyrka. Men men, lokalen har inget med tillställningen att göra. Vi var där för att spana in kungsängens, kanske stockholms, eller världens, one and only BAND OF ROCK! Hollywookmakeb på myspace.
Dom var as bra, men vi vart hungriga så vi gick lite innan de slutade spela för att ta oss ett snack på donkelina. btw, söder hade ett härligt dance crew igår på stora torget, dom var grymma på att dansa. jag undrar om man kanske ska ta nån kurs haha. Vet att Ullis säkert redan har spanat in en lämplig mentor;D



Idag ska jag få besök av Jenny och Alex, vi ska sola järnet och jaga cancer. Jag ska måla mina tånaglar i mitt nya gula nagellack som jessica från klassen gav mig, stort tack till henne!

Peace!/ Tea

Ingen sol för mig idag..

Solen skiner idag, men jag sitter på jobbet! Men jobbar bara till fyra idag så det är skönt :) Dessutom har vi ansiktsmålningen här som jag är med och håller i så det är rätt kul! Målar små barn till monster, haha.

Men jag skulle inte banga på att ligga ute i solen och steka när det är så här varmt och skönt, men är ledig imorgon så får hoppas på att det blir lika skönt då :D Ha en bra dag!

/ U

Lazin' on a sunny afternoon

sol sol härliga sol! Har legat ute på ullis skatbo och solat hela dagen, hon vågade sig på bara bikini men det var lite väl kyligt för mig. Vi har haft galet mys och det blev några roliga felhörningar också

S:"jag är glad att jag inte har satt på honom.."
vi: VA?
S: "STÖTT på honom"

kanske roligare med hela sammanhanget men den historian får vi ta nån annan gång, angående hennes blonda pottfrisyr från skolan.. hm hm hm säger jag bara



/A

Jag har fina rosa naglar

Thrice - open water

Nu har Alex, Ullis, Sofia och Jenny lämnat mitt hus, jag sitter med Thrice låt Open water på hög volym i mina Sennheiser hörlurar och njuter. Ska snart sova, och fortsätta lyssna på låten i sängen, kan hända att jag somnar med den...eller inte.
I morgon är det hollywood make believe som gäller, härlig spelning på söder. Ser fram emot det, det är första gången jag ser grabbarna live. Så det blir jag, Ullis och Sofia som åker dit imorgon kväll. Kanske borde ladda kameran...eller ännu bättre. Tvinga Sofia att ta sin grova kamera, japp så blir det.

Godnatt / Tea

happy up here


Kolla i HQ och med fullskärm :) Mycket bra!

askmamma

Nu sitter vi här och pluggar järnet, ullis klagar över sitt smutsiga hår och vi båda dör av uttråkning. Därför valde vi nu att ta en liten paus men den blir nog inte allt för lång. Har kikat lite på klädr och så också, men hittade ingenting speciellt,

Ha en bra dag!!
kram
oss

Hej!

Jag och Alex har precis käkat en härlig lunch bestående av pasta, dolmiosås och champignoner :) Gött! Nu ska vi ägna resten av dagen åt jobb med projektarbetet, jeeeey! Kul va?

Ska köra igång nu. Puss på er

/ U

I can't sail my yacht

The kinks - sunny afternoon

Nu är jag en stolt (väldigt efter) Spotify användare! Jag skulle vilja tacka min lillebror som, trots att jag inte alltid är så snäll, kämpade för att ge sin kära syster en invite. Fast tacket borde gå till hans vän jonas som gav upp sin sista invite till moi. Fast det ahde han ju inte gjort om inte Felix hade tvingat honom. MERCI!

/ Tea

Miss Dior cherie


GE MIG!

Powerwalk

Kom nyss hem från en powerwalk med mamma :) Var ju tvungen att gå in mina nya skor eftersom det inte blev nån jogging idag, vi startar lite lugnt helt enkelt haha. Nu är jag helt slut och har precis tagit en varm dusch, har tänt lite ljus i rummet och tänkte lägga mig i sängen o kolla på tv en stund innan jag somnar..Sex and the city börjar om en halvtimme :D

Ha de bra sötnosar! Puss / U

i think i love you elenore love me

Att det ska vara så svårt att plugga! Även om matte är rätt roligt så är det så tråkigt. Har så mycket att göra att de känns som om man ska gå under men det kommer gå bra, inte lång tid kvar nu! Läste i tidningen att tekniskt basår tydligen var populärt att söka nu.. blä på det säger jag. Men de blir nog inga problem ändå hoppas jag, får väl se i sommar. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra.

kanske ska leta efter lite färgglada kläder tills på måndag, jag och ullis fundera på att gå lite overkill.


/A



Vad tror ni? var tvungen att prova på den där grejen sofia la upp! väldigt färgglatt iaf hoho

Seriepreimär

Igår var det då dags för mig och mitt lag att spela den första matchen i Korpen-serien. Matchen spelades i Bandhagen klockan 9, så vid kvart över sju rullade vi in till stan med tåget och sedan tunnelbana. Många var upptagna eller sjuka, så vi hade bara en avbytare även fast vi hade lånat in två spelare.
När vi kom till planen mötte vi några tjejer, när vi hade gått förbi hörde man de säga - "De ser ju proffsiga ut". Då steg självförtroendet lite för vi hade ju åkt dit för att langa show ;)
Motståndarna hette Oslagbara och när matchen började märkte man direkt att vi mötte ett bra lag. Men i första halvlek hade vi flest chanser och vi hade matchen. Men bollen ville bara inte in i mål och det var rätt frustrerande. I andra halvlek flyttade vi upp spelet och det betydde att vi endast hade 2 backar. Plötsligt kom de fria och de gjorde 1-0. Vi kämpade vidare för att kvittera, men de kändes som de var en mer hela tiden eftersom de orkade springa mer än oss. Matchen slutade tillslut med 3-0 till dem och vi fick bita i det sura äpplet.
Kändes tungt, men vi spelade ändå grymt bra och jag tycker vi borde ha vunnit matchen.

Vi får ta nya tag och vinna nästa match som är om en vecka :)

/S


Damn I like the way you move

Då var man hemma från en liten shoppingrunda med mamma, blev ett par löparskor, ett par träningsbyxor och linne. Behövde en förnying på den fronten! Så ikväll ska jag ut och springa :) Det behövs också kan jag säga, har varit allt för dålig på att träna på sistonde. Så nu ska jag försöka köra igång igen!

Fick förresten brev från utbildningen jag har sökt till hösten, och som jag trodde fick jag inte gå den kursen eftersom man ska vara tjugo när man börjar. Men hade hoppats på det ändå! Jag vill ju det här. Det är en turismutbildning jag sökte. Men det roliga var att han som skickade brevet skrev att han trodde att jag skulle passa in på en annan utbildning dom har på den skolan, där det då inte är någon åldersgräns. Men det känns lite konstigt.. då måste jag ju tänka om igen, men får se hur det blir. Ska ge mig själv lite tid att fundera över detta!

Nu ska jag göra klart en grej till skolan och få det inskickat.

Puss / U

 
Jag i solen


Nya kläder och skor att träna i :)



Aldrig mer matte

( The Verve - I sit and wonder, grym låt som jag kan tipsa om)

Inge framgång med läppglanset men jag hitatde dock en kjol som jags ak köpa imorgon! Marinblå, tajt, med synlig dragkedja. påminner om kjolarna från Reiss fast lite tuffare i och med dragisen.
Snart kommer Alex och besöker min enkla boning, hon sak plugga matte. Det sak inte jag för idag slutade jag nämligen på Matte c kursen. jag vet att det bara är några veckor kvar men jag orkar inte med min hemska lärare och jag är inte direkt logiskt lagd så jag förstår ju ändå inget. Och jag läser hundra poäng MER än vad jag sak så det var inga problem att ta bort kursen. Jag komme rheller inte ha användning av matten eftersom jag hädanefter kommer dömas efter arbetsprover.SÅ så är det med det! Nu har jag mer tid att....slappa med;)

/ Tea

plugg plugg plugg

Nu är jag & U klara med religionsarbetet om Buddhismen!
Det betyder att jag den här veckan (endast) behöver plugga: Matte, Projekt & skriva ett svenska tal. Jag är verkligen lyckligt lottad.


/A

Bigelow fo sho!

Children av Stockholm!

Idag ska jag på läppglansjakt efter skolan. Det blir kullerstensklättring, tråkig tågresa, blodd, svett och tårar. Önska mig all lycka för om jag inte hittar det så kommer mina drömmar om mintchoklad och citronpaj gå i kras.


/ Tea

Damaged ones

Ikväll var det desperate houswives som sagt, med god glass & te hemma hos tea (hoho)
nu blir det lite ensamt depp i mitt rum innan jag somnar, vilket jag borde göra snart för jag är för trött för att leva

/A

You and I in a shamless state
I want you so badly you know, that it's a pain to wait
What keeps you from moving, are you afraid to be loved
See how my hands shake, I was raised on it like a drug

Come together!

Gänget är samlat! Tea bjussar på icecream och tv


Well is there something that you like about him? yes..



Jag mår illa bara av att tänka på honom
för jag vet att jag kommer vilja ha honom


Onda människa och onda jag



/ T


tjooooooho

how i met your mother är roligast i hela världen
nästan
jag är lite för beroende av tv, men så får de va

jag vill ha en liten båt, så att jag kan ta mig ut och ro och ligga o guppa på vågorna. fast kanske en stor båt, jätte fin. så ska jag spela rock musik, och sen, bjuder jag dit alla, och så har vi en ny boat that rocks!


elenore gee i think you're swell

jag har panik. svår panik. Den här veckan ska jag ha klart: projektarbete, religionsuppsats (som skulle va klar idag men nej..) och plugga till ett matteprov (som jg måste få mvg på men är dagen efter T's studentskiva!)

Just nu har jag matteboken uppslagen, men inte så mycket av plugg blri det ändå. Glömde religionssakerna i skolan så de kan jag ite heller göra.
men
ikväll
är
det
DESPERATE HOUSEWIVES! tjoho, då bär de av hem till the T-bag för en kväll fylld med tv.

/A



Geeee Miiiig Naaagellaaack * POFF!*

Jag fyller inte år om en vecka som ullis, MEN jag tycker att jag förtjänar ett nagellack ändå.Därför hypnotiserar jag alla som läser det här inlägget och hoppas att något köper ett åt mig. Annars får jag bekosta det själv...men det är inge kul.
Helst vill jag ha nagellacken Cheeky chops eller Artful dodger från Butter London (Fast jag vill nästan att det ska gå en en liiite grönare ton), köp!...Ett aprikosfärgat går också bra.

Jag tycker att det är dåligt att jag inte har hittat en affär som säjer Butter London här i sverige. Förresten , idag var lyckan total!! Challe, min underbara vän var i Usa förut och köpte ett läppglans från Bigelow Chemists, det var underbart, jag grät, mintchokladsmak och så en röd/aprikos färg, lovely! Och nu har jag hittat den enda affären i Sverige som säljer det märket. Ska in och leta efter det där förbannade läppglanset imorgon tror jag!

Family Album


Här är jag och mina framtida vänner på tåget!


/ Tea

Hildas Gitarr - In the morning



Polyvore.com

Sitter i skolans datorsal och gör egentligen ingenting vettigt. Skulle egentligen fortsätta måla på min tavla, men jag gav upp ganska snabbt eftersom den är så ful. Då satte jag mig i datorsalen och tänkte att jag skulle göra lite photoshop sidor till grafiska komunikationen, men när jag kollade runt efter lite inspiration hittade jag en helt grymt rolig sida. Polyvore.com heter den och där kan du skapa dina egna inspirations sidor med kläder, möbler och annat roligt.
Jag blev medlem direkt och började skapa min första sida. Är väl inte värsta mästerverket men lite söt blev den allt.

Gå in och börja lek ni med :)
www.polyvore.com


mys
/S

45 dagar kvar!

Sitter i skolan och väntar på att mentorsamlingen ska börja, vi ska nämligen få information om studenten då! Som vi väntat på i 100 år. Nu är det inte långt kvar till studenten förresten, bara 45 dagar kvar! Det är inte dåligt asså :D Ska bli så underbart.

Förresten, jag fyller 19 år om en vecka..de e också rätt nice!

Kramar på er!

/ U

Jag ska flytta!!!!

Nu ska jag äntligen flytta hemifrån! Min nya adress är Fifth Avenue, Central Park South New York 10019.


Min lägenhet kommer då ligga i den vänstra flygeln med utsikt över central park. Kom gärna och hälsa på

Adjö kyssar till alla / Tea

Tjejer, ni vet vad som väntar kl 23.00



..Sex and the city :D

The show must go on

Shit! Vad det är kallt ute nu. Var precis på promenix med dom andra tre tjejerna för att friska upp huvudet lite, nu blir det nämligen mer plugg. Så de behövdes nog lite luft ändå..även fast man halvt höll på att frysa ihjäl.

Men som sagt, plugg nu.

Tjiiiing / U



Tag mig dit, NU

Give me two good reasons why i ought to stay

Jag måste säga att jag tycker vår nya design är väldigt käck, även om bilden på mig är lite specifik. jag är också helt kär i the boat that rocked och allt som har med den att göra, sitter och lyssnar igenom alla låtar nu och man blir faktiskt på betydligt bättre humör trots att jag sitter och skriver uppsats om buddhismen!

Idag var jag väldigt modig, några vet varför och dom flesta skulle nog inte tycka det var modigt. tjoho!
nu blir det promenad och glass, synd bara att det är så kallt


GRATTIS U TILL JOBBET!!


/A

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!

Jag fick jobbet! Sökte ju ett jobb för X antal månader sedan och har gått och väntat på svar i en evighet känns det som nu, o så äntligen fick jag svaret idag. Är så otroligt glad just nu :D

/ U

Musik

Klockan är snart 2 och jag har ännu inte gått ut i det vackra vädret. Solen lyser in genom fönstret och det ser väldigt inbjudande ut, men jag orkar verkligen inte. Vad ska jag göra ute själv? Kanske ta en promenad, men det känns ju lite onödigt när jag ska iväg och mortionera lite senare idag. Haha!
Men jag har det rätt mysigt här inne med bra musik och en kaffe latte i min hand. Musiken består av Hildas gitarr´s nya låt Musik som jag fick tag på igår. Tea borde minnas den från spelningen för den är riktigt mysig och man blir glad av den. Kan behövas en måndag som denna!
Om några timmar ska jag då ta tåget till Kallhäll för att gå på KI-gympan på Friskis & Svettis. Hoppas Moa ska gå på den för jag har inte lust att hoppa runt där ensam..

Har fixat med lite små detaljer på bloggens design så att den inte ser så simpel ut. Inga stora förändringar men ramen runt headen är borta, datumet är i början av inlägget, rubrikerna har fått en ny färg och textsnittet är annorlunda.

Nu ska jag hitta på nåt mer vettigt..

/S

Watchmen

TJULULULU!

Det var ett bra tag sedan jag uppdaterade i denna lilla blogg. Fy på mig! Men jag har mina ursäkter och de flesta är att skolan. Hela förra veckan kämpade jag, Moa och Catta med vårat projekt hur mycket som helst. Vi var tvungna att skicka in våran drinkbok för tryckning senast i torsdags eftersom det tar 2 veckor innan man har den i brevlådan. Paniken var grov men vi var faktiskt klara klockan 5 i torsdags eftermiddag.

Det jag egentligen skulle berätta med detta inlägg var att jag var på bio i måndags med Martin och såg Watchmen. Jag kan bara säga att det var en mycket grym film och den är verkligen värd att se! Älskade verkligen bilderna, färgerna, citaten och inte minst musiken.
När den kommer ut på DVD kommer jag kasta mig på den!

Nu ska jag nog sova även fast jag är ledig imorgon. Eller förresten, jag är ledig hela veckan! Woho

/ S


Sånt är livet

Skönt att ha den här jobbhelgen avklarad! Men nu är man lite trött, och helgen har gått så fort! Man har liksom inte hunnit göra så mycket mer än att jobba..men jag behövde verkligen det, det ekar typ i min plånbok nu för tiden eftersom jag inte jobbat så mycket på senaste tiden. Men nu har jag några pass helgerna framöver så det blir nog bra :)

Efter jobbet idag åkte jag och Sofia hem till Nicklas och drack kaffe med honom på hans balkong o sen körde vi lite playstation, guitarhero men med trummor och mick också! Skitskoj. Sen åkte jag och Sofia hem till mig och käka middag och ikväll har vi degat framför teven bara.

Börjar sent imorgon så de e skönt, men ser inte fram emot den här veckan. Måste jobba stenhårt med projektarbetet varje dag så att det blir klart till helgen. Men de ska nog gå bra, att tänka positivt är i alla fall bra! Det kan bli lättare då.

Nu..sängen! Godnatt folks. Puss / U

 

Vi fick låna Alex mammas finåk till bion igår :D haha



T-bagen provade kläder i ett lurvigt, rosa provrum ;)


Det här går vi inte med på!

Grattis Tea att du har lyckats få så många att kommentera bloggen, rekord fan! Men vi är inte riktigt nöjda...morr.

/ S & U

What's this?

Slut på det roliga, de andra har sett min och Alex vackra kreation haha! Fast jag vet inte vad dom tycker är fel med den...den är ju inbjudande, rolig i sig, jag garvar varje gång jag ser den, vi är snygga, härliga (ett ord jag gillar). Vad är felet? Och jag har kämpat hela dagen...krossa mig bara, gör det...



Ledsen i ögat  / Tea

Ny design

Ja, jag har tagit över bloggens design, inte klar än men ni ser ju åt vilket knasigt men ändock härliga håll det leder åt.

Peace / Tea

60´s ROCKED!

The Boat That Rocked my socks! Jag ser den gärna igen. Härliga sextiotalet är alltid intressant och killarnas kläder är ju oslagbara. Jag menar, vem skulle inte velat ha upplevt 60 talet? Filmen rekommenderas starkt! Soundtracket äger lika mycket det!
(En annan film som jag  kan rekommendera är Stoned om Brian Jones, rolling stones döda "Munspelsgud" och gitarrist...lika grym den!



The kinks - all the day and all of the night

/ Tea

The boat that rocked

Är hemkommen från jobbet och har precis fått en god hemmalagad pizza av min mor :D Så nu är jag mätt och glad. Ska iväg på bio med Alex & Tea om en stund. Vi ska se "The boat that rocked", verkar va en kul film. Så blir de till att kika runt lite i affärerna också tror jag, har ett presentkort att göra av med så får väl se om jag hittar nått :P

Sjuka killar på jobbet idag förresten, kom först gående och ville beställa i driven men det fick dom givetvis inte så jag skickade iväg dom..så tar det en halvtimme eller nått och så var dom tillbaka, i en kundvagn!! "Det här är ett fordon, nu får vi beställa va?" Tsss..säger jag bara, men lite roande var det att se vad folk har för sig en lördag..

Nu ska jag göra mig klar! Ska iväg till Alex om ett tag o hämta hennes lilla sportbil som vi ska ta till bion ;D Haha

Puss / U



Coola katter

Tydlig skillnad

Dagar och nätter är två olika verkligheter.

/ T

Fredag, niiiice

Har precis käkat en jätte god fredagsmiddag och ska snart gå iväg och posta mitt brev med ansökan till utbildnngen jag vill gå i höst :) Vad som händer sen ikväll är inte helt klart än, det velas fram och tillbaka, men får se var vi hamnar någonstans tillslut. Jobbar hela helgen så inte något allt för ansträngande iaf, haha..

Ha en bra kväll! Kraaaam

/ U

Godmorgon

Tea sov minsann inte ensam inatt, vad jag har hört så var det visst en nattlig besökare där..men jag nämner inga namn ;)

/ XoXo Gossipgirl


I just want to lay down

De känns verkligen som att ingenting vill gå min väg just nu.

/ U

MASSIVE ATTACK!

Jag och Ullis planerar en offensiv mot Alex hus, en hämnd-attack för att hon ens vågar dissa oss! (Som vanligt gör vi det här utan hennes vetskap, om hon ska vara beredd måste hon läsa om slaget här...det kommer hon inte göra.) Vi jobbar snabbt och effektivt a la Matrix style.



Japp, vi är heta

Till detta har vi såklart ett eget soundtrack som ska spelas samtidigt
Led zeppelin - immigrant song


/ Tea

Ja, vi är störda. Men fan så roliga!



  

 

Va ute och gick en riktigt långpromenix igår vi tjejer. När vi kom till lillsjön upptäckte vi massa roliga grejer, hittade ett träningsredskap som man kunde hänga knäveck i ist för nått annat jobbigt. O så hittade vi en hinderbana! Haha, roligt värre ;D

Tråkiga fel

"Hoppas ni får kuk" Hahaha

mer från igår

Bloggen= öde på senaste

Bloggen har verkligen varit som en öken nu dom senaste dagarna (som Tea visade så fint me sin bild haha!), alltså helt öde. Ingen av oss verkar ha haft nått särskilt att skriva eller så har vi väl kanske helt enkelt njutit av vädret som varit under påsken. Låg ute i shorts och solade för ett par dagar sen, det kallar jag nice. Sånt väder vill vi ha mer av! Helst hela tiden.

Nu måste jag däremot berätta om vad jag var med om för två dagar sen när jag var och hämtade syrran hos kusinerna på landet. Jag har provat på westernridning! Cowboy liknande ridning alltså. Sjukt kul var det, men svårt innan man kom in i det. Det är inte alls som att rida som vanligt kan jag ju säga. Men helt klart det roligaste jag gjort på länge. Känner att jag har saknat ridningen..kanske blir att ta upp det snart igen :)

Imorgon är det tillbaka till skolan igen, var sjuk igår och ledig idag så har inte behövt ta mig dit än. Men imorgon..blä fasar för det. Hur kan man vara så sjukt skoltrött när man precis haft en veckas lov och slutar om ca en månad? Fattar inte det, men så är det.

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen o kika lite på teve..är rätt trött, varit ute på promenix med tjejerna i över en timme. O de tar ju på krafterna, gammal och sliten som man är :P Snart hela 19 år, wohoo.

Natti natti. / U



Jiiiiiiihaaaaa!

En del mammor gillar öl

- Hej mamma, jag äter hos Ullis.
- Öl


HAHAHA. Nej så illa var det inte, men Alex mamma har en förmåga av att skriva "öl" iställer för "ok" när hon skickar sms. Det var roligt, speciellt när man har suttit framför en dator i X antal timmar och pluggat. Ett gott skratt förlänger livet, eller hur var det? ;)

/ U, med A bredvid

BAAHAHA



/ T

Glad påsk!

Vaknade runt halv tolv idag och det första jag fick göra var att gå ut och leta efter mitt påskägg, jag vet, garva gärna åt mig. Det gjorde mamma också, hon var bara tvungen att se "sin 19åring springa runt och leta efter ett ägg i trädgården". Behövde dock inte springa så långt :p Som tur var. Blev iaf väldigt glad för mitt påskägg, fanns en massa godis i det och så ett presentkort på H&M :) De va inte helt fel.

Dagen har för övrigt varit riktigt skön! Underbart väder, gick över till grannen och spelade kubb, krocket och boul med dom och efter de blev de påsk lunch/middag här hemma!

Inga planer än för ikväll, eller tjejerna kommer nog hit till en början så får vi se vad som händer sen :D

Kramar / U



På jakt... :P

Grill, skönsång och kubb= Snaaaart sommar

Igår köpte jag faktiskt ett par platta ballerina skor som jag kan ha när jag inte orkar klampa runt i mina klackisar. Jag går ju i tio cm klackar heeela tiden och det var när jag var ute och sprang som jag märkte att hälsenen har blivit kortare för så fort jag måste böja foten uppåt gör det ont:(

På eftermiddagen drog jag, Sofia och Ullis ner till gröna udden för att grilla korv med megacoola och proffsiga hollywood make believe som precis har spelat in två nya låtar som JAG redan har fått höra! ( and it sounds awsoooome! jag tvingar er att ha koll på det bandet!) Deras söta bandmamma Lollo var också är och sjöng med bandet, hon var lika bra på det där som dom var. Kan inte förneka att jag kände mig omusikalisk i deras sällskap. Men min dusch vet att jag kan sjunga! haha


Live spelningar

Två härliga brudar!

En korvätande jag

Efter lite middag hemma hos Ullis bjöd vi dit Peter och Sockan och utmande killarna på en omgång kubb men det blev mörkt direkt så vi gick in och kollade på skräckis istället. Jag gick baklänges upp i trappan när jag kom hem;D

Och så imorse vaknade jag av pappa som kom in med påskägg. Godis godis godis, och ett jordgubbsläppglans.
Snart ska vi stora barn åka med pappa och äta lunch, det ska bli myyyys pys.



Jag gillar förpackingen!

Sååååå, det var en liten uppdatering.

Peace / Tea


U har tråkigt

Brukar du:
Titta dig själv i spegeln? Ja det händer :p
Ta droger? Aldrig i mitt liv
Röka? Mjo, händer det med
Drömma mardrömmar? Ja
Ha ångest? Nej, varför då?
Lita på folk? Ja för det mesta

Vem:

Ringde dig sist? Karin
Smsade dig sist? Karin där med
Rörde dig sist? Tea tror jag? :p
Vill du slå? Ingen
Vill du träffa just nu? Min säng..

Har du:
Färgat håret? Ja, provat på att vara både ljus- och mörkhårig
Varit kär? Ja
Blivit tvungen att vittna hos polisen? Inte dirrekt
Brutit några ben? Nej
Bra självförtroende? Till och från måste jag nog säga
Kysst någon? Jorå
Varit otrogen? Nepps

That's just the way it is

Blev en trevlig kväll igår, men ganska tidig för min del. Kom hem runt två eller nått sånt, men kände mig ganska klar där uppe! De e alltid samma grej liksom, nu längtar jag tills man slipper alla uteställen och kan sitta ute på något mysigt ställe ett gäng ist, grilla och dricka några öl. Är ju lite för kallt på kvällarna än men snart så :)

Men nu om en stund ska jag och Tea faktiskt vandra ner mot Gröna udden och träffa lite folk, blir grillning osv..medan solen fortfarande är uppe :D

Kram / U


Jag överlevde!!

Nu var det ungefär 1 dag sedan jag klev i land i Sverige igen efter denna kryssning till Åbo.
Herregud... säger jag bara. När vi klev ombord i förrgår började vi med att fixa oss, sen blev det av till taxfreen. Ammie och jag köpte en flaska rosé och sen delade vi fyra tjejer på en Bacardi Grand Melon. Sen tillbaka till hytten och förfesten kunde börja liksom. Vi var smarta och satt i de andras hytt så att vi slapp få massa öl och sprit i våra sängar :p haha
Förfesten var riktigt rolig och om jag ska vara ärlig så hade jag som roligast i hytten. Låter konstigt, men på klubben var det inge vidare eftersom de spelade dålig och låg musik, + att alla var äckliga.
Vid 3 på natten somnade jag i min säng med kläderna på och de andra trackade mig såklart eftersom jag var först med att somna. Men jag klarade mig rätt bra undan ;)
Vid 5 skulle de andra sova och då blev jag lite halvpigg och kunde knappt somna om igen. Smart där!
Vi vaknade vid halv 1 dagen efter av att Camilla och Viktor knackade på dörren och sa att festen fortsatte nu. Efter ett tag satt vi där också och drack det sista från gårdagens sprit. Sen bar det av till Taxfreen igen och jag handlade hem en Koskenkorva och ett coolt rosévin.
Båten gick i land vid 6 tiden och då drog vi direkt till BK för att äta. Sen drog de flesta hem, förutom jag. Jag hoppade av i Barkarby och gick hem till min vän Martin. Han och hans kompisar skulle dra vidare på skiva sen, men jag kände att det räckte för den här gången. Haha

Så idag har jag varit helt död. Bakis är jag men jag brukar inte ha en sån ond huvudvärk som jag har haft idag. Men jag mår nog som jag förtjänar :) Har iallafall gjort lite nytta idag genom att jobba med projektet.

Nu ska jag sova, godnatt!



Läckerbit



Nu ska vi ut o parta!

/ U o T

Tjaaao

Halvligger i Teas säng och lyssnar på Abba medans hon gör sig klar och fixar :) Vi ska upp och käka middag på Alexandra. Och senare blir det nog Sportis för ovanlighetens skull ;) Haha.

Nu ska jag digga vidare. Höres! / U


Agent Bear

För nån vecka sen kollade jag på nip/tuck som går varje söndag på svt1. Och jag måste bara visa er ett klipp för jag mådde så jäääävla illa efteråt. Psycho tant!

/ Tea


Baby, this is a new age

Tur att det är nån som håller ställningarna här i bloggen, själv har jag varit riktigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Har gjort annat helt enkelt, nästan inget dator sittande över huvudtaget. Men nu är jag här, sitter och lyssnar på Milow. Är helt kär i den killen! I alla fall i hans röst. Får inte in nån låt nu däremot..så sök på honom på youtube, klart värt det! :)

Första dagarna nu på lovet har varit rätt lugna för min del, inget speciellt som hänt sådär. Eller jo, har sökt in till högskolan nu och ääääntligen bestämt vad jag vill göra i höst! Ska söka en yrkesutbildning också :) Hoppas hoppas på den och annars blir de nån kurs på högskolan då. De blir nog bra, vilket som, känner mig inte lika uppstressad nu längre iaf! Skönt att ha de klart. Och man kan faktiskt ändra sig, hoppa av en kurs osv osv.. det är inte kört för livet nu! Måste verkligen lära mig att inte stressa upp mig själv för minsta lilla. Är nog lite av en kontroll människa även fast jag inte vill erkänna det själv. Men de blir bättre och bättre, fast de brukar ta ett tag att coola ner sig..först måste man få oja sig lite. Fast egentligen ska man väl leva för dagen för jämnan, som någon sa till mig en gång..tänk va mycket lättare livet skulle vara då. No stress.

Nu ska jag hoppa ner i sängen..trötter som jag är.

Godnatt / U


Till mina väninnor


känn er träffade!


/ Non-smoking-Tea

Tea "The Dork"

Bara så att ni får en uppfattning om hur töntig jag är ;D Jag kommer köpa The sims 3 när det kommer ut den 4 juni, Fo sho! Hahaha! älskar det spelet och måste ha ett eget.



Puss puss! / T



 


Östersjöns dansgolv kommer inatt bli väldigt osäkra..

Lovet har precis börjat och nu är det äntligen dags för lovets kryssning. Även denna gång åker vi med Silja Line och båten M/S Galaxy! Det är en 23 timmars kryssning och båten tuffar iväg runt  7 tiden ikväll.
Egentligen gillar jag inte att man åker denna tid, för man mår så sjukt jävla illa dagen efter och då måste man sitta kvar på båten till klockan 6 på kvällen. Inte så mysigt att må illa när tillvaron gungar bokstavligen. Men jag får väl fortsätta dricka imorgon så jag orkar med dessa timmar..
Men nu måste jag börja packa och göra mig iordning. Ska ta bussen om 2 ½ timme och jag har inte fixat nånting.

Heeei doooo
/S




Denna bild fick jag av Marc på min födelsedag! Han var mycket ledsen att han inte kunde komma och fira mig..
haha

Badlands

Sommar och sol, gårdagen spenderades på min baksida med kaffe och pastasallad. Vi har tittat lite mer på resor, jag vill fortfarande till Barcelona men vi har kollat lite på andra ställen nu iaf. får väl se om man får nåt jobb och pengar.
Idag ska jag med Ida till Södertörns högskola för att gå på ett informationsmöte, jag är ju ganska inställd på KTH nu  men det skadar ju inte att utforska lite andra möjligheter!

Vi har nog alla lite panik över vad vi ska göra i höst, speciellt jag och ullis. men det löser sig nog! Ska väl se om det finns några kurser jag vill läsa om jag (ta i trä) inte skulle komma in dit jag vill.

Blåsan firrad ;)

Idag har jag varit på Stinsen med mamma hela dagen :) Hittade en hel del grejer som jag behövde..men det bästa av allt, en student klänning! Jätte fin, satt perfekt. Så det känns bra att ha det avklarat!

Nu blir det snart mat här hemma och sen filmkväll! Ha det bra. / U

Firandet av Sofia :)











Jätte trevlig kväll med tjejerna :) Som alltid!



Kvällens roligaste, eller var det bara jag och Tea som var roliga just då? ;) Hmm, klurigt. Det var iaf otroligt roligt när Tea tänkte sätta sig på de där sätet..tur att vi upptäckte spånet i sista sekund! Haha.

/ U

Är det en vanlig dag?...

...är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Sofias födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Grattis Solle som fyller 19 Idag!





Citron+hår=Sommarblekt

Herreguuud vilket väder det var igår! snart kan vi nog hänga in våra vinterjackor för gott.
Jag utnyttjade solen ute på min terass med lite skön musik och citron saft i håret. Och visst blev det lite ljusare. Så det är något kan kan rekommendera. Ta en citron och dela på mitten och sen gniiiider man in saften i blött hår (man får ganska  mycket fruktkött i håret men låt det vara kvar) Då bleks håret lite snabbare.

Här är förresten mitt hår



Efter tårta hos Solen där på kvällen åkte vi till söderhof som inte direkt är ett ställe att rekommendera. Fast det fanns dock ganska intressanta folk där och några ansikten som man kände igen.
Nu ska jag åka och köpa en hylla

Tjoo

/ T

Jag hittade dem! Äntligen.

Som ni såg på bilderna har jag och Tea haft en mysig eftermiddag i solen, gick till och med utan jacka! Då är det vår skulle jag vilja säga. Hittade dom perfekta pumpsen, har letat efter ett par casual svarta med ändå snygga och hållbara, och nu hittade jag dom äntligen :) Det är något man alltid behöver, de funkar liksom till allt..

När jag kom hem satte jag mig på altanen med mamma och pappa och drack ett glas vin och pratade och nu ska vi snart käka middag. Ikväll blir en lugn kväll, laddar upp inför imorgon när vi ska fira att Sofia blir 19 :D

/ U




Jag redo för stan!




Mina underbara pumps (ursäkta dålig bild, är från mobilen..)

Stockholm glassar


Folket attackerade varenda sittplats



Stan med Ullis. Hela Stockholm var ute och solade idag och jag o ullis hakade på med varsin nogger mint ( nyhet från GB, inte att rekommendera för det var mer en chokladkaka än en glass) och Waynes coffe chailatte på det.

/ T

Björn Axén do your thing!

Nu har jag bokat en ny klipptid på Björn axen på Åhlens. Min hårfärg kommer bli bra men klippningen irriterar jag mig på något otroligt. Det känns så kantigt så det måste jämnas lite och kanske tunnas ut en hel del i topparna.
Förut klippte jag mig på tony and guy men på sista tiden har jag inte varit nöjd när jag har gått därifrån så jag har bestämt mig för att bli en kund till björn axen. Denhär gången ska jag dock klippa mig hos en trainee för jag spenderade så mycket på att färga det och jag ska ju inte direkt klippa värsta frisyren, bara jämna ut topparna.
Så den 17 kommer jag kunna ha utsläppt hår igen!
Hoppas det blir bra då.

Puss / T


New shoes


Igår hittade jag faktiskt ett par underbara skor. De stod så fint på hyllan inne på Nilson i stan och jag var bara tvungen att prova dem. Vet ni vad? Jag tror jag kan tycka om dessa lika mycket som jag tyckte om mina gamla. :)
Var tvungen att lägga till 200 kr extra för dessa, men det är nog värt det!

Nu ska jag snart soova.
Puss /S


I miss u so much right now.



Jag kommer aldrig att acceptera det som hände, aldrig någonsin. Nu är det snart ett år sen, kan inte fatta hur dagarna bara rinner iväg, att allt kan fortsätta som vanligt? Tiden borde stanna upp när något sånt här händer.  Men det vet jag också att den inte gör, men de känns som att den borde det. Man vill bara skrika rakt ut: neej! fattar ni inte vad som har hänt, det kan inte fortsätta som vanligt.

Världen är så sjukligt orättvis, jag önskar att man kunde få vakna upp och upptäcka att allt bara var en mardröm. Men då borde man ha gjort det vid det här laget tycker man. Saknar dig så otroligt mycker Robert..

Måste bara få skriva av mig lite ibland..det är som en lättnad när man tänker för mycket.
/ U

Surprise Surprise!

Nu ska jag överraska min väninnor med lite jogging och dom ska med även fast dom inte vet det än. Har tagit på mig träningskläder och första stopp är: Alex.
Hoppas dom inte hinner se inlägget innan jag plingat på.

Bus bus!

/ Elaka Tea


Härligt

Vilket underbart vårväder :D Har legat på Teas baksida med henne och Alex sen jag slutade skolan! Solat, druckit kaffe o snackat! Man blir så glad av solen så att det är sjukt. Och nu har man lov också förresten, ledig imorgon fick jag reda på idag så nu har jag lov, härligt!

/ U

Bjuder på några sommarbilder:


Underbar sommar på Gotland -07


Zante -08


Vid Alex stuga i skärgården -08

Godmorgon!

Jag är jätte trött efter studentskivan igår, trots att vi bara hann vara där i två timmar för vi skulle med sista tåget. Jag har druckigt ett mega glas med vatten och nu häller jag ner det andra. Okej jag borde kanske resa mig igen och hitta kläder. Längtar tills jag får åka hem för då ska jag sätta mig i solen och sova om den vill skina idag.

/ T

Våren närmar sig sakta men säkert



Strålande väder hela dagen, så underbart! Hoppas det kan få vara så här nu, varmt och soligt. Jag gillar´t!

/ U

McMuffin

Jag har inte varit sämre jag! Bärmuffins här med!







Jag har haft en mega stressig dag men nu har jag lugnt ner mig. Snabb uppdatering om vad som har hänt i mitt liv: Färgat håret ljust...fult. Det är därför jag inte har showat med det nya håret här på bloggen utan solen, alltså inte sofia, måste bleka det lite först. Om ni ser mig på gatan så skrik snälla inte. Antal frisörer som ska dö: 1. Ikväll ska jag och soleman på jens studentskiva, det ska bli kul men jag har jätte ångest över mitt hår så vi får se hur glad jag kommer vara.

Annars är det bra! Nu ska jag hem till mor och hämta vin.


PoK / T

Systrar i linne

Det här är ett fantastiskt, lågbudget linne som har vandrat bland många av oss. Köpt i New York av Sofia, Lånad av Alex som sedan Ida tog av henne. Vem ihitatde inte linnet i Idas garderob om inte jag? I min ägo under några månader tills alexlånade det av mig. Nu har jag tagit tillbaka det igen mohaha. Saken är den att den riktiga ägaren, Sofia, hon har typ bara använt det en eller två gånger, men vad som är hennes är vårt.





Sofia                        Ida                        Alex                              Tea

Coolingar

 

Min coola sköldpadda och Alex har blivit vänner :)

Bärmuffins :)





Nu är Alex och mina bärmuffins precis klara! Jääätte goda blev dom, inte världens vackraste, men goda. Och det är väl det viktigaste. Tea skulle också baka, fast till sin klass. Så hon utmanade oss att lägga upp bild på våra mästerverk så här är dom ;)

RSS 2.0