Bara fem ynka dagar kvar

Igår var jag med min kära mor i Täby och köpte studentklänning, jag vet att jag är grovt sen med det!. Det blev ingen typisk modell utan jag trivdes bättre i en lite bohemisk vit klänning med vita, broderade mönster från Zara. Den var väldigt kort och ganska genomskinlig men det löste vi med hudfärgade underkläder. Nu fattas bara skor, för det orkade vi inte titta på, och smycken. Jag ska färga håret också och det blir väl idag eller imorgon.

Idag är det bara 5 dagar kvar till studenten. Mitt schema fram till dess ser ut såhär:

Söndag: Fixa brännan hos mamma och lite poolbad.
Måndag: Lite skola och sen till stan för att hitta skor, smycken, lösögonfransar, bodylotion från hm och färg om jag inte har köpt det tidigare. Eventuellt färga håret.
Tisdag: Lite skola, stan om jag inte hittat något på måndagen.
Onsdag: Allt ska vara klart. Håret ska vara färgat.
Torsdag: Varva ner...
Fredag: !!!!!!!!!!!! STUDENT FO SHOOOO!!!!!!!!!!!!!!

/ Tea

Första doppet!!!

Idag var vi alla hemma hos mig och solade på baksidan, det var skönt men suuper varmt. När Alex och Sofia kände att det var dags att gå hem satte jag och Ullis på oss ett par skor och gick vidare hem till mamma och poolen och tog vårt första dopp för i år. Det har visserligen hunnit bli 23 grader men det kändes ganska kallt till en början. Efter några simtag blev det dock väldigt skönt och vi låg i och stekte ett tag. Sen solade vi lite på decket för att torka oss och för att gå tillbaka till våra hus!



Ullis, en äkta stekare när solen är framme!


Jag var inte sämre jag!


Ciao! / Tea

Nyslingad

Idag efter skolan följde jag med Karro till hennes praktikplats i Bro. Hon får komma lite när hon vill dit och ta med sig egna kunder för att lära sig mer av frisöryrket. Lockboden hette salongen och den var riktigt mysig :)
Karro slingade mitt hår och det tog nog upp till 3 timmar innan allt var riktigt färdigt, men det är det värt när jag knappt behöver betala något. Om jag hade gått till en vanlig frisör hade det kostat runt 1000 lappen, men nu fick jag betala 350 kr istället. Inte illa pinkat ;)

Hela kvällen har jag och Moa suttit och skrivit vår opponering på Marias webbsida som ska vara inne till Antonio imorgon. Nu äntligen är vi klara och det känns jävligt bra!! Kanske det sista man pluggar till på gymnasiet?! :D

Nu ska jag chilla galet med te, pözz
/S




Toffsrandshår, FIIIINT!

Here they come, the beautiful ones

Efter ännu ett besök hos tandläkaren sitter jg nu här med halva ansiktet bedövat, iaf hakan, kinden och läpparna på vänster sida. tjoho säger jag bara. en ganska speciell känsla, rätt så obehaglig däremot. Om vädret ser till att skärpa till sig så blir det nog en liten promenad efter maten, kan va skönt att röra lite på sig också. Jag och Tea satt här och spelade nerja, drack kaffe och lyssn på musik hela eftermiddagen, mysigt men gick dock inte så bra för mig på nerja. Men hade vi spelat klart sista omgången så hade jg säkert vunnit en gång iaf, jag tänker leva på det.

/A

Kort biografi med litet testamente

Okej, Tea har rätt. Vi hr övergett Judas, men varför? Det är ju en produkt av oss, och något sådant ska man inte överge. Nu är det så att det finns inget mer att plugga på(jag vet jag tjatar bara om skolan men den har ockuperat mitt liv de senaste veckorna) nu är allt över. En vecka kvar av tårtätande och planerande, sista skivan imorgon, och man kan tycka att jag kanske borde känna en viss saknad, en viss tomhet, och det kanske jag kommer göra. Det känns konstigt, men det känns framförallt som en lättnad. Nu har vi slitit och kämpat i 12 år för den här dagen och nu är den snart här. Ja, vi kommer plugga vidare, men det är ett nytt kapitel i våra liv. Nu är vi fria, åtmindstonde för en vecka innan slitet på det hemliga laboratoriet börjar.

Vad kommer hända?  kommer judas fortfarande hålla ihop? självklart, har vi klarat det i 12 år kan vi klara det i 12 år till! Snrt kommer Tea hit på en kopp kaffe och en chilidammsugare (smakar som en vanlig dammsugare men var så spännande)


förresten, läs naiv. super. av Erland Loe, helt klart värt en dag fst i en bok. Jag är arg för att den tog slut så snabbt, jag sträckläste den och blev arg när mina lärare sa åt mig att lägga undan den. Efteråt kände jag mig lugn, och fundersam, men mest lugn. Avslappnad kunde jag krypa ihop, till freds med min tillvaro.

Bokomslag "Naiv.Super"

En produkt av champions league

Det verkar som att bloggen är min nu, de andra har lämnat juudasskeppet!

Medan pappa har ockuperat tv'n för fotbollen tänkte jag att jag ville visa detta! Chanel's resort kollektion 2010, jäkligt snygg runway först och främst och det är kul att Lagerfeld har tagot oss tillbaka till coco's mystiska 30 tal!



Men jag har en favorit kollektion som också måste få synas och det är Sonia Rykiels vår/sommar kollektion 2008, när den kom höll jag på att tuppa av pga det udda material valet, härliga färgerna och lekfullheten! Jag är fortfarande alldeles nerkärad. Enjoy!


/ T

Gamla Stan

Idag lämnade jag in min foto uppgift! Trots att jag inte är en super bra fotograf så är jag nöjd! Temat var då gamla stan.
/ Tea


Jag kan bara skratta!



Hahaha   hahah haaa hahaha / Tea

Alex

Tack till den här bruden som följde med mig till gamla stan trots att hon hade mycket att göra! Det var mysigt!



/ Tea

Jag blev dumpad av Photoshop

Jag är pissed off för mitt photoshop har slutat fungera och det verkar inte finnas någon lösning! På det kan vi ju lägag till att jag måste redigera bilder till min fotouppgift imorgon. Jag hoppas dock att mitt humör ska stiga när ida och alex kommer hit med lite chokladpudding med grädde!


Fann detta nere vid lillsjön, bryggan är ute. Kanske ett tecken på att man borde ta sitt första dopp!

/ Bitterfittan T

Nej, din närvaro förgyller inte min kväll

nu sitter jg här och försöker skriva en essä, det går segt, väldigt segt, men sakt men säkert rbetr jg mig framåt. Ni k nkse tycker tt jg skriver lite lustigt, men min fågel har ätit upp A på tangentbordet så den vill inte alltid fungera. men just nu verkar det gå reltivt bra if!

igår var det ju vårn efterlängtade skiva och jg hade jätte kul. Men tydligen så blev jag sur, men det märkte jsg inte av själv. när sk människor lära sig att om frågn " är du sur" kommer fram fst än mn inte är sur, då blir mn sur. Väldigt sur. som en liten citron. Men förövrigt så var det jätte bra, vi dansade och tjoade och idag har jag ont i både fötter och ben, jag som aldrig dansar (nykter, vilket jg nästn var igår) Nu väntr jg bara på att alla bilder sk komma upp så att jag, som inte hde med kamera, kan njuta av hur underbrt allt va.


Nu bär det av mot götet

Jätte rolig studenskiva igår! Är riktigt nöjd med kvällen :) Nu bär det av mot Göteborg där min kära kusin tar studenten! Dom fuskiskarna går ut mycket tidigare än vi..men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Snart smäller det.

Hoppas att ni andra tjejer håller ställningarna i bloggen medan jag är borta. Puss på er! / U




A comet appears


Godkväll!
Jag orkar inte skriva massa om igår, men jag hade det mycket trevligt :) Kan nog sammanfatta kvällen med några ord;
Manda. Hennes vänner. Grillning. Jordgubbar. Drinkar. Chillkrök. Viksjö. Musik. Sprang. Viksjö → Jakan. 20 minuter.


Fuck this!

Jag vill inte ha min Matthew Williamsson bikini längre. tycker att den är lite för liten och sitter konstigt på mig. Så om nån vill köpa den av mig är det bara att säga till! Jag har bara solat i den två gånger så den är ju nästan oanvänd. Medan den ligger och skrotar i min garderob tillsammans med mina andra glömda bikinis ska jag leta efter en ny.

Peace / Tea

(Borde kanske tillägga att det bara är underdelen  också! strl. 36)

Hostage

Kom precis hem från Ullis. Vi tog en chill dag hemma hos henne med kaffe och det sista från pajen från igår. och så såg vi på Hostage med Bruce W! Super grym film, rekommenderar starkt. Men jag antar att alla redan har sett den. jag var lite seg med den, tur att lilla U tipsade!
Nu bär det hem till mamma och äta middag! Planer för kvällen? Inte än..



/ Tea

Fina naglar :)

Nu är jag hemma från stället där jag varit o fixat naglarna :) Fick jätte fina naglar med fransk manikyr, så är supernöjd! Och det har jag tjejerna att tacka för eftersom jag fick det i present av dom. Nu gäller det bara att vänja sig :p haha..

Annars blir det en slappar dag, mår inte riktigt bra..hostar som en skata och känner mig lite hängig. Men men..nu blir det lunch!

Puss / U



Inte mina dock :p men så ser dom ut.

Nattblogg!

Hemma från en väldigt mysig kväll at Tea's. Det bjöds på middag och efterrätt och sen singstar på de! Riktigt rolig kväll :) Början på denna långhelg spenderade jag i Norrtälje, har fått ett nytt jobb där så har varit på min första kassa träning. Verkar vara riktigt kul och det känns bra så jag är mer än nöjd!

Imorgon ska jag upp tidigt och åka till jakan för att få naglarna fixade, fick det i present av tjejerna när jag fyllde 19 och nu är det äntligen dags att bli fin :D Sen blir det kanske en tripp till stada...får se vart vindarna bär mig, haha.

Nu, sängen. Puss på er.

/ U

...Bilder kommer :D

Dilemma

Det kan vara så att jag pussade lite på en kille i förrgår när jag var på musikklassens studentskiva. Han är rätt söt och jag har nummret. Vad är då problemet?
Jo, jag får aldrig iväg ett sms till pojkstackarn. Vad ska jag skriva? När? Vill jag skriva? Orkar jag?
Baaaah!

HELP ME :(


/S

Tea har en pool

Sommaren är definitivt snart här nu när vår POOL ÄR IGÅNG!! Stod på 16 grader idag men vad vi har lärt oss med åren är att den klättrar upp till 28 på bara några dagar. Bad på måndag FHOOO SHOOO!!!


Jag och Robert vid poolen sommaren 2007

Peace/ Tea

Say goodbye to alexandra leaving

Jag och min syster har spenderat dagen i soffan, även hon har feber. Hon har varit ute på en skogsvandring i tre dagar och gått nio mil, men jag har halsfluss så det väger upp. Fast jag har ingen feber längre, men är dömd till isolering.. livet är hårt. Vi sitter och dregglar i "två systrar söta" just nu, jag har en plan för något smaskigt vi ska röra ihop till ikväll, och det bästa är att bara vi får äta, för dom andra är så rädda för våra sjukdomar!


You live your life as if it's real
/A

oj

Tydligen har länken förändrats, jag lovar att det var en film förut..
men om nån är intresserad är det bara att titta på!

/A


They got no room for ravers!

Nu är jag äntligen ensam! Tystnaden i mitt hus som jag har väntat på i veckor firades med en kopp kaffe och macka ute på baksidan i solen. Snart ska jag hitta på något, vad vet jag inte än men jag kan ju inte sitta och ruttna. Ska nog klippa gräsmattan som har börjat bli lite överdriven. Eller bara sätta på min musik och sjunga! Jag bestämmer den här helgen!

Lazy thursday morning I got no mind to worry, I close my eyes and drift away
/ Tea

Chapel of love

Japp jag intar Brunnas hemliga labb det här året också! En annan glad nyhet är att jag har fått samma nagellack som Sofia har och som jag är fullkomligt besatt av! Det tillverkas inte längre och jag har letat som en idiot, men så var det en härlig göteborgare som kände att det inte var en färg för henne och vem vann inte auktionen om inte jag? Min lycka är, som så många gånger förr, total.
 

Fredliga hälsningar / Tea

Röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad

Ligger man och tittar på girls of the playboy mansion så vet man att man är uttråkad. Men nu känner jag mig inte så sjuk längre, men inte har penicillinet börjat verka redan? Lite placebo effekt kanske, eller nåt. Jag skulle vilja åka utomlands nu, men vet inte var. Har funderat lite men kom inte på något kul alls.

Idag så blev det bekräftat, det är jag & Tea på Fresenius Kabi i sommar igen, men frukta, dom har splittrat på oss! jag ska va inne i stinkande ägg fabriken och hon ska sortera papper i goda kaffe huset.


Dagens frisyr

Det är verkligen inte ofta jag gör nåt annorlunda med mitt hår, men idag kollade jag faktiskt runt på lite hemsidor och fixade en liten frilla. Ingenting stort, men det var sött :)



Gör såhär:
1. Ta en slinga (valfri tjocklek) från ena sidan av huvudet precis bakom örat.
2 . Gör en fläta av den slingan från botten och ända ut till topparna.
3. Sedan kammar du det övriga utsläpta håret bakåt och det kan du även
tuppera lite snyggt för att få snygg volym på det.
4. Sedan lägger du bara slingan som du flätat över huvudet och spänner fast
med ett hårt spänna bakom andra örat.

(beskrivningen är tagen från ellinorak.blogg.se)

/S

jungleland

Nu är det bekräftat, jag har halsfluss. Jag kommer nu ligga här i min säng förevigt och knapra pencillin, känns jätte kul nu  när det är långhelg och jag har studentskiva på måndag!!!


nu ska jag dö, som vanligt.

adjö
/A

Rymdräka

Idag stötte jag på det bästa "skällsordet" jag har hört!

"Jävla rymdräka!"

Ja vad ska man säga? Kan man bli sur över det?
Senare hittade jag och Mickis en mask som är värd att läggas upp vilken godsak va?

 
Och så lämnade jag in min design uppgift som jag har pysslat lite smått med i några veckor nu. Såhär blev det, vi kör på lite skakiga effekter för att öka dramatiken i bilden;)



/ Tea

Miaaao

Är hemma och skriver på svenska uppgiften idag, är så trött på skolan så att jag skulle kunna hoppa av nu! Men det känns ju lite dumt såklart, när det bara är två veckor kvar :p haha. Så det ska jag inte göra. Men det suger att alla uppgifter, prov och skit kommer nu på slutet. Då menar jag verkligen alla också. Man har liksom ingen ork kvar..inte jag i alla fall..det är så synd om mig :p Nej jag ska inte klaga mer på det nu. 2 veckor liksom!!!!! :D

Snart kommer Tea & Sofia hit och myser med mig, inte ordagrant kanske men lite kaffe o snack blir det! Behöver lite sällskap en sån här regning och pissig dag.

Ska sätta på kaffet nu!

Later ;)


/ U



Haha älskar den här bilden :P

Fin låt :)


Tuesday's gone, my baby's gone with the wind

Hej på er,

efter mycket om och men hasade jag mig upp ur sängen imorse och kom iväg till skolan. Men hade bara en lektion så var hemma nästan lika fort igen :) Nu har syrran och jag precis ätit lite middag och jag tänkte vila en stund och sen skriva lite på min svenska essä. Blä va trist livet är ibland, men nu är det nästan bara 2 veckor kvar i skolan!  O sen är det över, gissa om man är lycklig :D

Senare ikväll blir de Desperate Housewives och mys.

Puss och hejsvej!

/ U




boom boom pow

Jag är jätte äcklig, så ringer det på dörren. Jag försöker göra mig lite fräsch (släppa ut håret) och går och öppnar. Som tur var så var det bara min underbart gosiga kusin Stella. Hon  berättade om sin ridtur i skogen.

"Jag drar i tyglarna, och då börjar hästjäveln hoppa. Och det är ingen häst, DET ÄR EN ELEFANT! TÄNK DIG EN HOPPANDE ELEFANT"

Hon blir mer och mer upprörd över sin hoppande elefant och jag sitter glatt här bredvid, sjuk och och förjävlig. undra vad jag vill äta till middag idag? Fick ett tips om donken men hmm, jag vet inte jag..

Badlands

Jag börjar  bli lite friskare, har till och med ätit lunch idag! helt otroligt.
Under min svåra sjukdom har jag däremot blivit kär, ja, tro det eller ej, men det är sant.
I Bruce Springsteen, men inte bara han, utan också i Kiviks tranbärsdricka.
Två saker jag skulle offra mitt liv för, tänk vilken lycka.
Nej nu ska jag återvända till Marx-Animal Farm-Sartre, intressant eller hur?



/A


Hjälten J.K och Ipredlagen

Läste en rolig notis i metro i morse. Jag håller inte med den men liknelsen var ju klockren!
Har kortat ner den lite.

Hjälten Jesus Kristus och Ipredlagen

Två bröd och fem fiskar var allt han hade, Jesus.
Hela åhörarskaran på 5000 skulle mättas.
På något vänster lyckades han dela den lilla
mängden mat så att alla blev mätta och belåtna.
Mycket på grund av okunskap och avundsjuka
blev han till slut korsfäst och dog.
Att lägga ut en fil för delning är ett fullt jämförbart hjältedåd.
Med ett par knapptryck mättar du den kulturella hungern
för minst 5000 pers med en film, skiva eller ljudbok.
Har vi inte lärt oss någonting av historien?
Vi kunde inte rädda Jesus då. Gör det idag! Genom att upphäva Ipredlagen
 / H Ackerman


/ Tea

I came for you

Man kan tro att det är skönt att bara ligga i sängen hela dagarna, men nej. Nu har jag knappt rört mig utanför mitt rum på tre dagar och ni kan ju tänka er hur kul jag har det. Nu måste jag skriva klart den här härliga uppsatsen också, och för er som inte visste det så går feber och skolarbete inte så bra ihop. Nu är det långhelg snart också, och jag lär spendera den här, i mitt rum. Kan man va tråkigare?

Adjö

/A


Pastelligt bubblegum

Idag var jag och bytte bikiniöverdel. Det blev inte MW's för den fungerade inte på mig oavsett vilken storlek jag prövade. Så det blev en rosa från H&M's vanliga märke, 129 kr, rosa (Samma rosa går att hitta i mönstret på underdelen) med flätade band. Det är väldigt pastellaktigt och jag kommer se ut som ett bubbelgum men det är väl roligt antar jag!




Kaffe och muffin på det


Peace / Tea

Tunnel of love

jag är dödligt sjuk, jag har 150 graders feber och håller på att avlida. Ändå tvingas jag skriva en filosofi uppsats, vilket kanske vore iaf lite roligare om jag visste vad jag skulle skriva om. Nu är det inte så. Nu har jag ingen aning om vilka teorier jag ska jämföra med och jag är för trött för att orka läsa. ond filosofilärare, ond.


Helt okej

:)

/ U

Traffic besök

Idag har varit en seg dag utan några roligare händelser. Jag åkte och träffade Sanela för att hämta min bikini, toppen var för liten så den ska vi byta imorgon. Sen åkte jag med pappa till hans jobb och hämtade en scanner, det är ganska roligt på såna jobb...jag hittade en del intressanta grejjor, som t.ex. En hel del öl och sprit eftersom de har designat deras etiketter, ganska coolt.

Japp, jag var på Traffic, en produktionsbyrå.

Hittade en söt miniatyr reklampelare, och ja...min pappa var med och gjorde den reklamen som ni säkert har sett i större size.

Nu ska jag kolla på Deja vu och dricka en kopp te!

Peace / Tea


Sego?

Oj, somnade typ dirrekt efter maten..och har sovit tills nu. Inte bra, nu kommer jag ha svårt för att somna sen. Eller kommer jag? Jag kan ju inte påstå att jag är speciellt pigg idag..så det kanske inte blir några problem med det i alla fall :)

Idag var jag och letade studentskor med mamma. Hittade inget som jag gillade så jakten fortsätter, istället hittade jag lite annat smått och gott som en bikini och en klänning. Och inte vilken bikini som helst (!!!!!) Den som jag skrek om här om dagen från nya h&m kollektionen. Tjiho! Nu är den min.

Imorgon är det skola som gäller igen, men den här veckan är det ju faktiskt bara 3 dagar som vi måste kämpa, för sen är vi lediga :D Niiice. De ska nog gå bra, bara att köra på!

/ U


Kvällens outfits

Nu sitter vi hemma hos U och ska precis blanda en god drink. Om ett tag så kommer Karin och taggar med oss och senare blir det lite andra festligheter ;) Ha en bra kväll, det tänker iaf vi ha! Puss / De två blondinerna U & S




Klassens blondin



Som vanligt var det ett bra tag sedan jag uppdaterade i våran söta blogg, men jag måste nu få skriva av mig lite. Bilden här ovan förestället då mig(?) på något konstigt vis. Det var innan min studentskiva i onsdags när jag var påväg hem från sminkkursen hos Make up strore. Har nog aldrig haft så mycket smink i hela mitt liv, men jag blev faktiskt riktigt nöjd. Jag sa att jag skulle på en skiva med temat Glamour så det blev rätt mycket glitter och så.

Skivan var förövrigt helt underbart rolig! Den blev verkligen bättre än vad jag hade förväntat mig. Middagen var trevlig och jag blev klassens blondin. Jag förstår inte varför?
Sen när de flesta föräldrarna gick drog festen igång och det var dans från första stund! Jag fick festa med de jag tycker mest om, kan de bli bättre? Synd bara att A, U och T gick så tidigt :(
Halv 5 var jag hemma på torsdagsmorgonen och sedan dess har jag varit helt döööd... haha

Ikväll blir det Eurovision contest med några vänner och sedan Sportbaren. :)
Ha en bra kväll!

/S

big girls, you are beautiful

nu sitter jag och Tea ute i solen och dricker kaffe och väntar på att cheesecaken ska bli klaaaar, nu står timern på 18 min men ställde den bara på 50 och sen ska den bli kall också. och så ska vi göra glasyr,. och ha på polkagrisar och sen äta tills vi spyr. jag ser fram emot det, det gör jag verkligen. jag hoppas att jag blir riktigt fet så att det äntligen syns att jag äter dygnet runt. okej, jag kanske klagar på fel saker, men så kan det va. tea la sig nyss ner och solade efter att ha snott alla mina kläder.. (och min syrras) hon är ju för hemsk. själv så har jag så ont i halsen att jag håller på att dö, hoppas att jag inte gör det bara.

echo
echo
echo
echo

två systrar söta

Snart kommer Tea hit och vi ska baka en polkagrischeesecake, jag vet, det låter underbart. Och det är underbart. Därför tänkte jag passa på att säga, trots att jag gärna vill hålla det för mig sjävl så mycket som möjligt, att "Två systrar söta" har dom underbaraste och godaste recepten någonsin, recept på världens godaste oreo cookies, det säger väl allt? Fick den underbara boken av min underbara lillasyster i julklapp, men har inte hunnit baka så mycket. Jag måste erkänna att bakning inte är min specialitet, är lite mer skillad på matlagning, men gott blir det hursomhelst. Lyssna bara: Chèvrecheesecake med lingonkräm, jag sitter nästan och dregglar här bara jag tittar ner i boken. Det finns glass, mjuka kakor, hårda kakor, desserter och till och med salt water taffy!

Ps. dom har också ett café inne i stan!



The boss

I aint looking for prayers or pity
I aint coming round searching for a crush
I just want someone to talk to
And a little of that human touch

Glitter & Glamour i tvsoffan!

Ikväll är det Eurovision grand final som drar igång med allt vad det innebär! Själv har jag tre favoriter som jag hejjar på, Estlands låt Rändajad med Urban symphony. Självklart är ju Norge också en favorit, Alexander Rybak med Fairytale, han kommer nog gå långt. Och den sista är Ukrainas Be my valentine med Svetlana Loboda. Jag har alltid fastnat för såna låtar, ukrainas förra låt shady lady var också en av mina favoriter, samma sak med ruslanas Wild dances.

Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (2) Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (2) Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (2)

/ Tea

Solsting!

Kom precis in, har suttit ute i solen halva dagen och druckit kaffe och spelat jatzy! Trevligt, trevligt :) Nu ska här lagas pizza och sen får vi se vad som händer resten av kvällen.

Puss / U

 

Jag idag




Så här blev mina pimpade jeans :)

På en okänd pub

Ikväll blir det kanske spelning för mig och Alex. Förra gången vi var på den spelningen såg jag ut såhär. Bredvid mig har jag Jenny som var lite gladare än mig!



/ Tea

Vinkorksöppnare..hmm

Åh, nu orkar jag inte snuva mer! Varför blir man förkyld nu för, det är ju på väg att bli sommar. I alla fall..under dagen har jag storstädat mitt rum som såg bedrövligt ut. Och så plockade jag ut min bokhylla som jag tyckte var i vägen och det blev genast lite luftigare här inne :) Sen har jag rensat bland kläderna och plockat fram lite sommarkläder som var undanlagda.

Imorgon är det fredag och helg vilket känns riktigt bra, dessutom så jobbar jag min sista arbetsdag på McDonalds på lördag..och de måste jag säga känns riktigt, riktigt bra :)

Nu tänkte jag försöka mig på att hotta upp ett par jeans, ska göra dom lite slitna tänkte jag. Får se hur lätt det blev..fick tipset  att använda en vinkorksöppnare. Hmm? Får se hur det går.

/ U


Sanela



Stort tack till den här kvinnan som fixade hela bikinin till mig! Nu blev det dessutom billigare och jag slipper hudlotion och örhängena som jag var tvungen att köpa.



/ Tea

J & T


Jag vet att det fanns en kort krulltott här ute på landet i morse som definitivt inte brukar vara här;) J, vad säger dina föräldrar om det här?;D

Zante -08

 
 

 

Var tvungen att fräscha upp våra minnen lite från förra sommarens resa :D

Där vill jag vara nu..



/ U

Galna människor

Är hemma idag, vaknade helt dunder förkyld och så hade lektionerna bytt plats utan att vi visste om det så det blev inget med det idag. Skivan var rolig igår, dansade som aldrig förr men sen drog vi med sista tåget iaf. Men det sägs ju att man ska gå när det är som roligast så tror att vi gjorde rätt ;) Annars hade iaf jag varit körd idag..

Precis som Tea hade jag planerat att handla en jätte fin bikini från Matthew Williamson kollektionen, men icke..den är såklart utsåld, redan!! Shit folk är ju galna, klockan är liksom halv ett och allt är redan slut. Får väl hoppas att det finns nått kvar i butikerna? Tveksamt, men ja.

Nu ska jag städa upp lite i mitt rum och sen fortsätta med segodag.

/ U

Silvertejpade bröst & Matthew Williamson

Igår var det glamour skiva och det var skit kul! Alex och Ullis gjorde inbrott hos mig en halvtimme innan jag kom hem. Kom på dom med hela min garderob överallt i rummet förutom i just garderoben. Efter stök och bök med strumpbyxor som...haha..gick sönder hela tiden så fann vi oss tillräckligt glammiga. Jag vågade på mig ett linne som jag har haft en gång och jag var livrädd. Bilder kommer upp senare.

Imorse försov jag mig och hann inte beställa en hel bikini outfit från Matthew Williamsons kollektion MEN jag la vantarna på halva i alla fall. Hm tvingade mig dock att köpa för 190 kr så jag köpte en kroppslotion och ett par örhängen.
Nu ska jag göra mig redo för skolan!

Peace / Tea


Bodylotion 29.50, örhängen 19.50, Bikiniunderdel MW for Hm 149. Allt från Hm
Ses nästa vecka söta prylar.

Ibland blir man rädd för sig själv, eller är det bara jag?

Sitter hemma hos Alex och käkar falukorv med skruvpommes! Hur gött som helst ;) (men alex mun brinner)

Snart ska vi se om vi hittar en glammig outfit inför kvällen och sen ska hår och smink fixas, o så bär det av till Tea för att pimpla lite vin innan vi drar in mot stan och Solens skiva. Yeyyyy.

Idag gjorde jag en sjuk grej i skolan, det sjukaste jag någonsin gjort, tänker dock inte berätta vad i den här bloggen..men jag kan säga att jag blev rädd för mig själv i det ögonblicket! När jag väl upptäckte vad jag sysslade med vill säga. Tro nu inte att jag är någon sjuk psykopat och har mördat rektorn eller nått sånt, nej nej! Men knasigt var det i alla fall.

Nu ska vi sätta igång och förvandla oss till glamour queens här.

Pusselipuss!

/ U

Jumpin' Jack Flash!

Go out get drunk, come home pass out!

/ Tea

Nights in White Satin

Jag blev rejält skakad nyss, fick reda på att mamma har krockat. Och medan jag ringde henne i panik så såg jag inte att min låtsaspappa skrev att hon var oskadd men att den andra bilen hade tagit skada. Hon var på väg hem nu men jag vill att hon ska åka till sjukhuset istället och kolla så att hon inte har gjort illa sig. Usch, jag blev jätte rädd...Hoppas det inte händer igen.

Innan jag fick reda på det här satt jag och skrev om en otroligt bra låt....med en otrolig hunk! Ja, jag är killtjusare, Berts syster.
Nights in white satin med moody blues, det är orginalet. Men så hittade jag en version med Declan, ett litet ättrigt småglin som wailar för mycket...den var bra i refrängen..bara.
För att visa hur snygg sångaren i moody blues är så lägger jag upp ett live klipp med dom och den låten...han är hetast där.och ja...lilla grinet är nedanför. Tyck vad ni vill men orginalet gör sig bäst.

/ Tea



Stress

Nu är jag hemma och kan äntligen koppla av någelunda iallafall. Dagen har varit rätt hemskt eftersom alla pengarna till studentskivan skulle vara insamlade. Igår saknades det kanske 2000, så idag fick jag och några andra ringa runt och jaga folk så att vi skulle få deras pengar. En person vägrade att komma till skolan eftersom hon inte har sålt en enda biljett så klassen var tvugna att lägga ut 40 kr var extra. Inte kul!
Men nu är det fixat och det känns skönt iallafall!
Har även hunnit göra klart alla fotouppgifter och skickat in dem till Gunnar. Vid 1 var vi klara och en halvtimme senare satt jag på tåget in till stan där jag mötte Martin. Vi åt lunch tillsammans och snicksnackade litegranna innan jag var tvungen att åka till tandregleraren i Sumpan.

Nu sitter jag här hemma och pustar ut innan jag ska iväg till Bandhagen och spela match. :)

/S

Vitamin!

I morhgon är det parta fett! Sofia ska ha barnkalas på laserdoom aha! Ne...men studentskiva. Jag ska ha en beigevit/guldskimmrig klänning ( as söt, skulle lägga upp en bild om jag hade en kamera med den jävla laddaren har lämnat mig gråtandes, den jävuln) För att bryta av sötheten ska jag ha mitt sexiga nitskärp i midjan! Hett som en plätt.

Idag har jag fått en vitamininjektion gällande min engelska. Jag höll ett tal om den döläckra katten och the ultimate rock star, Brian jones. Det gick så bra att jag nästan kunde simma i min engelskalärares komplimanger. Om det hade gått att äta hade jag fått vara med på The biggest Looser. Nice va! Han älskar mig..ja. Och efteråt kom förvånadsvärt många fram till mig och sa att min presentation var otroligt intressant och bra.
Jag är en stolt Tea.

/...Ja, Tea


Tack Brian för din intressanta historia och mitt super MVG


Sunny days, where have you gone?


En blandning av Alex & Ullis

"Bullex"

Citerat från Sofia :P haha..





Glass glass

Kom precis hem från skolan, en kort dag så det är skönt. Men nu blir det lite plugg med Alex och sen ska vi välja glamour kläder till Sofias studentskiva som äger rum imorgon. Spännande! Får se vad vi kan rota fram :)



Dagen började med lite glassande, men sen började det att regna..



Oj så vackert


Tjiiing!! / U



Dödad av en epilator

News frånmig, jag har precis försökt använda en epilator...jag närmar mig aldrig en sån igen. Det var hemskt..nästan en dödsupplevelse..nej, jag har inga ord. Men ni kan ju tänka er hur det är att bli uppäten av en noppare, nej förresten HUNDRA! Istället för att bränna häxor på bål borde vi bränna epilators!!

Alex pratar med en man utanför...jag får inte vara med. nu sitter hon här...och ser vad jag skriver.

dags att stämpla ut.

/ Tea


Detta är den...med stort E(pilator)

I wanna feel love love love

Jag saknar inte dig, jag saknar bara det vi hade

/ U

Lite bilder från gårdagen :)

  

1. Grillning med en rykande het Karin 2. Jag som ser lite halvledsen ut :p

  

3. Så drack vi gott vin också :)  4. Karin

  

5. Danni med ett leende på läpparna!  6.Tea och jag



Sammanfattning av helgen

Lördagen började med shopping på Stinsen med Karin, hittade äntligen ett par chinos och lite annat nödvändigt som underkläder. Sen blev de lunch på donken och på vägen dit hann jag med att springa in i ett fönster också, haha. Ni vet sånna där glasdörrar som snurrar..en sån var det, trodde att jag såg utgången men icke..smack sa det istället! :p

Sen på kvällen blev det grillning som Tea redan har nämnt och efter det en sväng till sportis. Idag sov jag ut riktigt ordentligt och sen åkte jag och Sofia hem till Karin. Har suttit och snackat och druckit kaffe på hennes baksida och sen kollade vi på American Psycho. Herregud vilken äcklig och sjuk film, men Christian Bale som spelar huvudrollen är sjukligt snygg! Mmm..

Nu är jag tillbaka hemma igen i alla fall och har precis käkat middag, ska bara slappa och ha det skönt ikväll. Ladda upp för en ny vecka i skolan med prov, studentskivor och allt vad det innebär.

Puss / U



Don´t do this to me Christian

Igår var en nykter utekväll med min babe

Killar som tar för sig är hett. Ingen tvekan om saken. Killar som är snygga och gör det är ännu hetare. Killar som siktar på halsen blir näst intill hetast. Det var inte mer än så men...haha, och detta till Ullis förargning, I liked it..

Igår var jag med Ullis hemma hos Karin tillsammans med Danni och Karins barndomskompis Petra. Senare drog vi till sportbaren och minglade..med varann. Men det roligaste på hela kvällen var att få höra utdrag ur Karins dagbok!

/Tea





Vårt första videoinlägg!!



Vi hoppas att ni fattar / Tea och Ullis

Monsterslakt

Taget från Sex på plans hemsida:

"Vi började matchen nervöst men gjorde 1-0 rätt tidigt i matchen.
2-0 kom nästa direkt efter. Sedan slappnade vi av och
fick släppa in ett onödigt mål. I andra halvlek taggade vi till och insåg att vi inte kunde hålla på och ta det lugnt. Vi spelade stundtals riktigt snyggt!
Vi hade bra snack vilket gjorde att vi kunde köra lite samba emellanåt!
Alé alé alé! Sofia hade några högklassiga räddningar och gjorde
riktigt bra ifrån sig med sina nya målvaktshandskar!

I vissa lägen var det lite onödiga stresskott som kunde ha resulterat i fler mål, men matchen slutade 6-1 och vi är nöjda och laddar inför nästa match!

Assist:
2st Jenny
2 st Caroline
1st AnnaMaria
1st Helena

Mål:
3st Helena
2st Monique
1st Malin"


/S

Hot time summer in the city!

Sommaren närmar sig med stora steg! Viktigaste plagget? Bikinin! Jag har haft min turkosa B. Borg bikini i två eller kanske tre år nu. Älskar den men det är dags för en ny. Är sugen på någon av dessa. De två första är från topshop och den sista är bara underdelen från topshop, överdelen är från gina tricky. Fick konstig inspiration från bilden nedan.
Så lägger vi till ett par oversizeade 70 tals brillor på detta och ja, det är jag i sommar på playan!
Jag ska nog åka in imorgon eller på söndag och kika på mina kandidater. Wish me luck!



/ Tea

Jag vill ha en egen bil, nu!

Är så trött på att ta mig fram kommunalt, och nu har jag ändå haft mitt körkort i snart åtta månader. Tycker att det är på tiden att jag får en liten bil. Men fattig som man är så är det omöjligt just nu, suck. Får vänta ett tag till I guess..

Igår var jag förresten på itroduktion på mitt nya jobb, är så otroligt glad att jag fick det här jobbet. Tror att det kommer att bli jätte roligt :) Efter att det var klart så gick jag hem till mormor och fick jätte god middag. Hennes vän var där på besök och hon hade med sig massa delikatesser från Frankrike. Ankbröst fick jag, och det var supergott. Men förrätten däremot..det gick bara inte. Gåslever! Blev tvungen att smaka en liten bit och det var kanske inte så farligt, men tanken på att det var en lever..från en gås! Nej, ni förstår min poäng..nada para mi :p

Idag blev det en fika efter skolan i sällskap av Alex, Jenny & Linnea..Dennis kom förbi en stund också och pratade med oss. Nu har jag lovat att dammsuga undervåning..ska bli jätte kul, verkligen.

Puss

/ U



crazy bitch

:)



Mikaela, jag tycker att du är jätte snäll och jag tycker om att ha dig som kompis
Kram / Tea

smarta gänget?

jag, ullis, sofia och madde satt här hemma hos mig och spelade "med andra ord"
ullis får då ett ord hon ska förklara för sofia:

U - "ett odjur som bor i havet!!"
S - "Loch ness!"
U - NEEEEEEEEJ

det var ett sjölejon, odjur? nej.
nästa gång var det sofias tur, och hon drar en liten lapp

S - "Han upptäckte USA"
U - "????"
S - "Robinson crusoe"
Jag - "han upptäckte inte usa.."
U - "nej han upptäckte ju amerika!!"
jag och  madde: HAHAHAHA
Sofia och U - "?"

Ledig torsdag

Solen skiner, värmen är tillbaka och jag är ledig idag. Kan det bli bättre eller?
Sen klockan halv 10 har jag suttit på balkongen och ätit en god frukost. Men nu sitter jag tyvärr inne eftersom solen är dum. På morgonen/förmiddagen är den på balkongsidan och på eftermiddagen på uteplatsen, men just nu är den mittemellan och töntar sig. Riktigt irreterande eftersom jag vill sola!!

Även fast jag är ledig har jag lite jag måste göra ikväll. Klockan 6 kan jag ska vara vid Globen för ett informationsmöte inför SM-finalerna i handboll som spelas på lördag. Jag ska vara funktionär och jag ber på mina bara knän att jag får vara presslöpare igen.
Sen ska jag chilla ett tag tills jag ska möta upp Sex på plan för att sedan spela Korpen-match i Bandhagen. Vi möter Monster och i deras senaste match losade de med 8-0 så vi måste langa show!

Nu ska jag kolla om solen har kommit fram på baksidan....
MEH, det är typ kallt nu och solen har gömt sig i ett stort fett moln... MORR!

/S



Nytt i garderoben

Shoppade lite igår och fick med mig dessa saker hem;

Topp Blå
Topp, Lindex 149 kr

Solglasögon Brun
Solglasögon, Lindex 50 kr


Bikini, HM. Överdel 129 kr och nederdel 98 kr.


/S

Teas skiva

Spanade in tresexti´s hemsida och såg att de hade laddat upp bilder från Teas färgglada skiva. Jag minns att fotografen tog några foton på oss men vi är ju med på flera stycken. Många när vi dansar, och vet ni? Tea DANSAR på bilderna :) Nu har vi äntligen bevis på att det händer lite då och då, hoho!

Titta och njuuut,




:(

Hej, jag heter Tea och jag är det osmidigaste jag har varit med om.
Förlåt om jag har klantat till det rejält, det var inte meningen.


/ T

Alexander rybak - fairytale

När det äntligen är över

Imorse gick jag upp tidigare en vanligt eftersom det var projektetsdag idag! Vid 9 tiden var jag i skolan och började fixa det sista med vår "monter" innan tvåorna skulle komma och kolla. Vi ställde upp små shotglas med lemonad i och fixade ordning så allt såg snyggt ut.
Vid halv 10 kom halva bildtvåan för att lyssna på oss. Linda var ond och bestämde att vi skulle vara först, men det var nog tur för då var alla pigga och orkade lyssna.
Det gick bra att presentera och vi fick bra respons av alla. Skönt :)
Sen lyssnade vi på alla andra till klockan två. Jag höll på somna flera gånger eftersom jag var så sjukt trött av någon konstig anledning.
Efter skolan skulle jag direkt hem för att plugga matte men så blev det inte. Det blev en liten runda i Jakobsbergs centrum och jag gick ut därifrån med en bikini, en randig tröja och solglasögon.
Men sedan kallade plikterna och jag åkte hem och pluggade ett tag. Vid fem kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Barkarby där jag handlade fotbollsstrumpor, målvaktshandskar och underkläder.

Hela kvällen har jag pluggat matte och gjort klar min foto/grafisk kommunikation-bok som ska skickas in på tryckning imorgon.

Godnatt!
/S


(skrev det här igår, men min dator dog)

the muffin

Tea: "`Kan jag få en till muff? Vill du också ha en?"


hooooohooo, de va roligare i verkligheten


Church of hot addiction

Läste en artikel om boken förbjudna drömmar där det stod att masoschism är vanligare än man tror, speciellt när det kommer till fantasier. Så diskuterade man det där med lärare-elev fantasier och att praktiskt taget alla drömt om det nån gång. Och strålkastarna riktades direkt till min gamla musiklärare i Ekhammar. Jag garanterar att många av oss vet vem denne man med den äkta louis vuitton portfolion, halvlångt ruffsvänliga bruna hår, uppknäppta skjorta och svarta bågglasögon är.
Om alla hade haft honom i musik så skulle det inte vara konstigt att precis alla hade fantiserat om lärare-elev scenariot.
Ekhammars 90´or på den kvinnliga sidan håller nog med.
Men men, han hade flickvän och vi var waaaay för unga för honom så inget förverkligande här. Har dock fått kyssa en annan eftertraktad, dåvarande auktoritet från ekhammar, ingen riktig lärare utan en vikarie, men trots allt, han hade rätt att fika i lärarrummet.

Ett snaskigt inlägg att ta igen med efter några timmars tystnad från mig

/ Tea

En månad kvar

Har varit ute på långpromenad med Alex, det regnade lite men det var inte så farligt! Skönt med luft efter en hel dag med plugg, som nu fortsätter. Måste skriva ett tal. Blääää. Bara att köra igång, sista veckorna nu får man kämpa på. En månad exakt kvar till studenten imorgon :D

/ U

p.s ni andra judas flickor suger på att uppdatera idag, JUUUDAS på er alla! d.s

En lista i väntan på A.

Matvanor:
Bästa maträtt?
Grillat! Smaskens.
Bästa dryck?
Fanta, mjölk eller ramlösa.
Hat dryck och maträtt?
Korv och blodpudding!
Bästa alkoholdryck?
Vitt vin eller en corona
Använder du smör på smörgås?
Ja, det är torrt utan
Smågodis? färdiga påsar? Smågodis

Favoritglass?
88an


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Beror på hur mycket jag tjänat ;p
Har du mer skor än kläder? Nope, men jag älskar skor så det är min plan i framtiden
Favoritplagg? Jeans, men det är nice med leggings också.
Hatplagg? Byxdressen eller harembyxan, så jäkla fult

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Pluggar

Vad vill du bli? Inte den blekaste..men har lite planer på vad jag ska plugga sen ändå.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
Jorå, men nu längtar jag efter att ta studenten.
Är lönen viktigast? Nej

Boende:
Lägenhet eller hus? Hus med päronen

Framtidsplaner med boende? Hoppas på en egen lya snart!
Litet eller jätte stort? Lagom
Drömboende? I ett hus i ett varmt land
Landet eller mitt i stan? Nånstans mittemellan
Mysigt eller sterilt? Mysigt men snyggt

Lite allt möjligt:
Har du barn? Nej tack och lov :p Väntar nog med det ett tag asså.

Är otrohet okej? Nej det tycker jag inte
Älskar du någon? Ja, min familj och mina vänner.
Betyder familjen mycket för dig? Självklart gör dom det
Är du lojal? Ja
Tycker du om att dricka dig full? Nej, inte för full, vill inte tappa kontrollen.
Hemmafest eller ?gå ut på krogen fest? Hemmafest på sommaren med grillning och annat mys :)

/ U


Mardrömmar

Var inga problem att somna igår, var så trött så att ögonlocken klippte..men har inte sovit gott ändå. Har drömt mardrömmar hela jävla natten, fyfan. Vaknade runt tre/fyra nån gång alldeles kallsvettig och med tårarna rinnandes längs kinderna. Hatar nätter när det är såhär..man vaknar och somnar om vart annat och så fort man somnar så är man tillbaka i den där hemska drömmen. Usch!

Nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma över, vi ska förbereda redovisningen för imorgon och finslipa lite på vårat arbete :p

Tjing! / U


Långhelg, me like!

Vad det har varit skönt att vara ledig några dagar nu, minus jobbet igår då, men det var inget långt pass så det kvittar. Imorgon är jag förresten också ledig, men lite plugg är inplanerat..fast man får ju vara hemma så det räknas inte!

Igår efter jobbet åkte jag hem till Karin och vi grillade, drack corona med lime och badade bubbelpool. Jätte mysigt var det. Sen skulle det bli film, men då somnade jag på soffan istället..sånt som händer. Så gick upp och la mig och vaknade pigg och glad idag! Käkade frulle i solen och sen åkte jag, Karin och Danni till jakan för lite shopping. Danni var den som shoppade mest, men vi var inte sura för det! Fick trots allt med mig två snygga t-shirts hem..och en skagenmacka :D Dom har verkligen världens godaste mackor på Tastys. Skulle kunna flytta in där, bara för att få äta dom där mackorna varje dag!

Senare kom Alex och hälsade på mig och ikväll har vi kollat på Twilight. Andra gången jag ser den, och den blir ju bara bättre..och jag behöver ju egentligen inte ens nämna att Edward/Robert är gudomlig.

Nu ska jag sussa. Puss / U


På tal om inget så slänger jag upp den här vackra bilden på mig och Sofia ;)




I am terminator



Inte så söt after all;)

/ Tea

I used to wander these streets

Jag gick nyss upp på mitt rum efter att spenderat kvällen med pappa och Pia. Vi har grillat, kollat på Babben & co och Brottet och Straffet. Låter inte som en lördagskväll i mitt liv, men så är det faktiskt. Det har varit trevligt och skönt eftersom jag fortfarande är trött som ett djur. Fortfarande från valborg, men mest för att jag har spenderat min dag i Sollentuna sporthall med att döma Sollentuna mixed cup.
Halv 10 gick jag hemifrån och var framme 5 minuter senare, så jag klagar inte över att det är nära.
Dömde med en man som jag inte vet namnet på och Niklas. 10 matcher var det var så jag inkasserade 760 kr, bara för idag. Inte illa pinkat ;)
Imorgon ska jag dit igen, men dagen blir inte lika lång som idag som tur..

Ska väl sova alldeles strax.
Godnatt
 


black dog

Idag blir det grillning igen, har grillat nu hela helgen, men det är gott. igår satt vi ett litet gäng vid fredhäll och grillade korv, världens godaste korv. idag blri det nog lite fläskfile, och potatissallad, om vi hinner upp till konsum dvs.
nu sitter jag och väntar på ida som sjunger i duschen till skidrow, väldigt vackert


vi sjuka



Vi är båda sjuka an nån taskig anledning. Fast Jens har det värre för han ligger på sjukhus och får mat genom en slang i halsen.

Krya på dig!
 / T

And I want it so bad I’d shoot the sunshine into my veins

Jag är sjuk, har feber, snorar och hostar och mina föräldrar har förbjudit mig att ens gå ut på baksidan och sola. Jag känner mig inlåst i mitt eget hus. Det blir inte bättre heller när det känns som att studenten är den sista lyckliga dagen i mitt liv. Jag tror att X hade rätt, den första panikångesten kommer vid studenten.

Fan vad rätt, det är sant att bristen på solljus gör en deppig. Tror att pappa och Linda ska åka och köpa buskar till framsidan så jag smyger helt klart ut då och suger åt mig lite glädje.



A perfect circle - Passive

/ Tea

Mysig dag :)

Har haft en mysig födelsedag :) Blev väckt med fika på sängen och en massa paket och sen har jag njutit i solen hela dagen, underbart. Mormor är här och hälsar på också så vi har haft lite tårtkalas och grillmiddag. Har fått pengar, kläder, en underbar parfym som jag älskar (clinique happy heart), smycken, presentkort på nagelförlängning och en jätte söt panda :) Så tack så jätte mycket allihopa!

Nu ikväll ska vi sätta oss på en uteservering och ta något att dricka :D Ska göra mig iordning nu. Pusss / U


North folk

Nu har jag änytligen hittat det perfekta nagellacket som jag vill ha. Då är det självklart omöjligt att få tag på. Essie finns på Åhlens men tydligen så finns inte greenport där! Orka betala massa tull för ett litet nagellack från The United States Of America till mitt lilla hem. Nagellack borde vara tull- och fraktavgifts fria.



Är det någon mer än jag som förstår hur lyckliga de här fingrarna måste vara?

/ Tea

Kvinnan är banne mej 19 nu!

Grattis älskade!



Puss puss / Judas

Valborg :)









RSS 2.0