alex and the chocolate factory

Nu har alla lämnat bloggen, och jag själv känner mig kluven, vart bär mina vägar? Tur att jag har lite semester att fundera under.

Just nu sitter jag i Trosa, alla i familjen har fått tag på varsin dator så vi skulle lika gärna kunna va på land (Tack V54 för internet och tack 3G för min del). Vi kom hit igår eftermiddag och stannar nu förmodligen tills på fredag för att rida ut stormen som nalkas ikväll, kl 21.00 verkar det som om regnet ska börja. Då blir det att fälla upp kapellet och mysa framför en film. Just nu ska vi ta och grilla på bryggan (gräset?). 

Idag har varit en dag fylld med lycka och extas, följande bilder får förklara..


Hei do

Jag byter också tillbaka till min gamla  envanmedenbil.blogg.se

/Sofia

The river

Det går minst sagt trögt här i bloggen. Alla jobbar och är bortresta och ingen vill skriva.
Nu är jobbet över för min del iaf, och det känns faktiskt lite sorgligt konstaterade jag och Tea när vi sa "Hejdå för alltid" till vakten Ken (Barbie Ken, vi vet inte vad hn heter)

Nu sitter jag ute på framsidan i detta molniga väder och lyssnr på Bruce Springsteen. Har målat mina naglar svarta under en kort depp-period och det blev kanske inte så underbart vackert men så får det va. Funderar på om jag sk in och göra mig en kopp kaffe och sen flytta ut hit igen. Ikväll kommer min familj hem och  min vecka av ensamhet och frihet är över. Vet inte om det blir en tur med båten nu i veckan mn med tanke på vädret känns det inte överdrivet lockande.

Nu har jag inte träffat en annan människa på nästan ett dygn, och det känns faktiskt rätt skönt. Men jag får lite för mycket tid över för att tänka, fast det är nog mest positivt, även om jag begraver mig själv ibland. Nu börjar det regn här ute också så borde nog ta mig in..


Ullis följer Tea..

Tea valde att starta en egen blogg istället för att skriva här, och om jag ska vara ärlig så tror jag att det var ett ganska så klokt beslut. Ingen av oss uppdaterar ju här längre! Så jag gör som henne och går tillbaka till min gamla blogg istället. Tråkigt att lämna "Juudas" såklart men tror att det blir lättare att skriva i min egna blogg när jag känner för det.

Så tack för den här tiden Juudas, haha =D

Nu får vi se om dom andra tjejerna tar tag i det här eller om "Juudas" läggs ner för alltid :p

/ U

RSS 2.0