Pizza o plugg..

Alex och jag sitter hemma hos mig nu och har precis delat på en pizza, muums. Nu ska vi ta tag i pluggandet, vilket ingen av oss har lust med, men måste.

Hörs senare. Puss / U & A

I like to move it, move it

Har varit på träning ikväll, det var skönt efter men inte medans. Va så jäkla slut i kroppen redan när jag kom dit, men kämpade på och efter passet är det så skönt. Har druckit te och pratat med mamma en stund, behövs ibland.. och nu ska vi kolla på ett program som vi har spelat in!

Tjingaaaling


Ledsen Sofia

Ni kommer väl igåg mina gladiator inspirerade klackskor som jag köpte för några veckor sedan? Jag har verkligen älskad dem från första sund, men har faktiskt bara använt dem 3-4 gånger. Nu är det så att de har gått sönder typ helt :( Sulan är fylld med luft och har släppt på flera ställen. Man kan knappt gå i dem eftersom de är helt ojämna under. De kostade bara 399 kronor på Skopunkten så jag hade väl inte räknat med att de skulle hålla flera år precis, men mer än 1 månad iallafall :S
Får väl gå tillbaka dit i veckan och reklamera dem..

Bläh!
/S


I'm in love with you, but the vibe is wrong


The bright side

Då var man ljushårig igen då, ganska så iaf :) Blev ju en rätt misslyckad färgning för min del sist, har skiftat i brunt, grönt och grått..sexigt va? Nej, det kan jag lova er att det inte var. Men idag var jag hos frissan o la i lite ljusa slingor så de känns mycket bättre.

Tea är också hos frissan, hon verkar inte ha kommit ut därifrån än men när hon väl gör det ska det bli spännande att se hur hon ser ut. Hon ska också gå över till den ljusa sidan nämligen :P

Nu ska jag ringa och intervjua min kära mormor om hennes barndom. Hörs / U

Godmorgon godmorgon

Godmorgon,

Igår hade jag en av mitt livs värsta dagar, men idag mår jag mycket bättre. Större delen av dagen igår gick åt till att sova, kom hem från Karin..somnade, blev väckt för middag, somnade igen..ja så illa var det. Men nu är jag utvilad som sagt!

Ska till skolan om en stund och sen är det faktiskt så att jag är ledig imorgon så har ingen press på mig att göra massa saker tills dess :) Sköööönt.

Ska dricka mitt te nu, hörs!
Kram U



Jag och Solen i lördags

kort biografi med litet testamente

glömde berätta att tea bröt(ni förstår) min tå igår, och istället för att säga förlåt skalla hon mig.
ja, hon är ett monster.
nu är det back to the book och thåström

/A

för en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din.

tycker tea har sammanfattat gårdagen rätt bra, det var som det var.
nu sitter jag hemma, har varit hos tea och druckit te och ätit riskakor med keso, det var rätt gott faktiskt.
snart ska jag väl lägga mig och läsa thérèse raquin och vältra mig i deras olycka istället för min egen denna deppiga, sega, trötta dag.

Konichiwa bitches

Summering av lördag: Vi hamnade på sportbaren..nån förvånad? alltid där, har vi något annat liv? nej. Hade vi kul? japp, det vi minns.Juudas är ingen judas så här ska vi inte spara på snasket. Alex, en söt tjej på 18 år, hoppade vilt runt i sportbarens lokal tillsammans med Sofia och Sassa. Ullis, liiite gladare än oss andra, dansade som ett djur, först hos mig, sen på sport. Det var roligt att se henne flyga runt haha! Jag som aldrig dansar dansade frivilligt fyra gånger och bara det förklarar kvällen ganska bra. Som vanligt, kyssar hit och dit, dvs mellan oss tjejer, sockan undrade till och med om vi var bisexuella haha, nej nej, vad ska man säga? vi blir gosiga när vi är på lyset. Några snyggingar? Nopp, inte en enda. Sofia och Alex gick hem tidigare och vid stängningen åkte Ullis och Karin på efterfest, jag övervägde att följa med min darl L på efterfest men vände ganska snabbt och tog mig hem med Jonte i telefonen, det ska du ha stort tack för och jag är skyldig dig en livlina ifall du vandrar ensam i natten nån gång.

Idag känns det inte så jätte kul längre och jag har bestämt mig för att dra ner på partandet, för oavsett om vi bara är på sportbaren så går det att festa rejält där med. Nästa helg fyller Sole år så då måste vi ut igen men det kommer nog bli så att vi åker till nån bar på söder och chillfestar, det ser jag fram emot.

Alex ligger i soffan framför mig och dör, Ullis ligger hemma och ojjar sig, sole sitter hemma och pluggar massa religion. Vi får se om vi kallar till mlte ikväll. Tills vidare, puss

/ T

Musikfylld fredag

När det var en timme kvar på min dag i skolan rymde jag från lektionen och åkte hem till A med T. Där befann sig också U och vi spelade lite spel och åt godis. Vid runt 4 drog jag och T hem för att göra oss iordning inför kvällen. Det blev rätt stressigt att hinna fixa sig och äta på 1 timme, men vi kom iväg i tid iallafall. Vid 7 var vi framme i Björkhagen där spelningen som vi skulle på ägde rum. När vi kom in insåg vi att vi inte hade behövt åka så tidigt eftersom Hildas gitarr spelade sist. De tre första banden som vi lyssnade på var väl helt okej, men vi började ändå tappa tålamodet. T fick ont i fötterna eftersom hon hade sina 100 centimeters skor på sig och vi båda började bli rätt hungriga.
Men vid kanske 10 tiden var det dags för Hildas gitarr att spela. De var riktigt duktiga och man blev glad av deras låtar, så vi glömde vad trötthet, smärta och hunger var i några minuter iallafall.
När de var färdiga drog vi direkt mot tunnelbanan och när vi kom till centralen köpte vi med oss två cheeseburgare och en pommes. De satt riktigt fint i magen ska jag säga er ;) Höhö
Tack T för att du följde med mig :)

Nu ska jag snart åka till jobbet och jobba från 15.00-18.45. Kul? NEJ!
/S


i cant do everything but ill do anything for you

Idag är det alltså högskoleprovet som gäller, så antar att det inte är så många som inte ska göra det som sitter uppe nu en lördagmorgon. Vaknade iaf för en halvtimme sen, somnade ungefär halv 10 igår med världens huvudvärk så såg ingen annan utväg än att sova. Vaknade däremot ungefär varannan timme men de får man väl ta.

Hoppas det går bra idag iaf, för alla andra som ska göra det också, nu ska jag återgå till min frukost.
byyyyyyye
/a

Vi gillar armband



Från Baglady



Nitarmband från Lindex, Guldkedja från H&m


/ A & U

Life of Ryan



Heeeeeeet

Ingen vidare tv kväll inte

Sitter uppkrupen i soffan med en kopp te och teven på i bakgrunden, observera bakgrunden. Torsdagar sugen ju verkligen när det gäller tv. Det går inget bra på hela kvällen! Men å andra sidan så klarar man sig nog en kväll utan tv, haha

Annars har jag funderat lite på vad det är som ska inhandlas för min del på lördag, är lite shopping inplanerat då nämligen :) O den här gången ska jag inte springa ut i affärerna och köpa allt kul som jag ser, utan planera det hela lite mer så att jag inte gör slut på alla pengar det första jag gör. Det jag ska prioritera är nya skor. Har tänkt att jag ska handla ett par vita converse och ett par svarta pumps. Går att matcha med det mesta liksom! Sen är det väl lite annat smått och gott jag har funderat på också men vi får väl se vad jag kommer hem med.

/ U


Loretta Lux och Solen

Jag kanske skolkade liite idag och jag kanske drog till stan med Sofia. Fast jag mådde faktiskt lite dåligt imorse och trodde att jag var sjuk. fast det var kanske till och med planerat sen igår att jag skulle må lite bad idag;)
Jag och Sole drog ialla fall till stora staden och chillade i solskenet.
Vi var på väg upp i kulturhuset för att se en utställning av Loretta Lux och för att ta en fika när A och U ringde och tvingade hem oss till Ullis. Vi vände glatt i rulltrappan och köpte en blåbärslängd och lite proviant till tågresan hem och så hamnade vi hos de andra som hade fixat kaffe.

halv fyra hämtade jag min lillasyster på dagis och så blev jag tvingad att göra middag till mig, max och klara. Det blev wok med kyckling, kokosmjölk och ris mmm marabou!




jag spanade efter färgglada klänningar eftersom vårt tema på studentskivan i april är just FÄRGGLATT


Sole köpte dessa chinos för en liten penning




Loretta Lux

back/zurück back / zurück back / zurück back/zurück
Ganska läskiga barn

Loney, Dear - Airport surroundings

Puss Tea


Spotify

Igår lyckades jag faktiskt med att ladda hem Spotify, musikprogrammet där all musik finns. Alexandra har pratat om det ganska länge och sagt hur underbart det är. Så jag var ju bara tvungen att också fixa hem det och hittills är jag verkligen nöjd. Man söker bara på en artist eller en grupp och så kommer alla låtar och album som den/dem har gjort.
På förstasidan i programmet tipsar de om olika nya album och där hittade jag Röyksopps nya. Jag säger bara en sak; LOVE!

Gå in på http://www.spotify.com/ och skaffa programmet du också! Det kostar pengar, men det finns även en gratisversion. Gratisversionen är tillgänglig om du har en inbjudan. En sådan kan du be en kompis som har programmet att skicka :)



Grymt album!



/S


Gran Torino



Imorgon ska jag gå och se Gran Torino med min syster och pappa. Det är våran födelsedagspresent till honom så han fick äran att välja film. Hans favorit skådespelare är ju Clint Eastwood så valet var inte så svårt. Men har inget emot det, det verkar vara en rätt bra film faktiskt :)

Nån som har sett den kanske?

/ U

Torsdag

Godmorgon!

Idag är det torsdag..och imorgon är det fredag, igen! Veckorna går ju verkligen sjukt snabbt nu, nån som håller med? Sen är det en vecka kvar i skolan o efter den är det påsklov. Så skööönt :D

Var förresten ute och sprang igår. Och det gick bra! Orkade ganska långt, tog några gå-pauser men självklart är det så första gången man ger sig ut på längre. Så nu ska jag försöka hålla i det här..mamma vill ju att vi ska springa något lopp senare i vår eller sommar också så då har jag lite att kämpa för!

Nu ska jag käka frulle och sen bär det av mot skolan.

Tjingeeeeeeling / U


Crazy syster!

Idag har man agerat chaufför till tåget åt mamma och hennes jobbarkompisar som just nu är på väg till Tallin för att bo på nått spa hotell, lyx! Men det betyder att bilen är ledig några dagar framöver, alltså ett plus för min del ;)

Nu har jag och syrran precis käkat våfflor och nästa moment är att ge sig ut och springa (hon är galen). Men planen är att jag ska komma igång med träningen så varför inte? Kan bli kul, eller jobbigt. Jag tror ju mest på det sista men vi får väl se :P Ska snöra på mig skorna nu så vi hörs senare.

/ U


Våfflor :D



Idag är det våffeldagen och jag och syrran blir ensamma hemma till middagen ikväll..så gissa vad vi ska göra för nått? Joooo, precis. Våfflor :D

Men nu ska jag till skolan först!

/ U

Weight of the world


Helt underbar låt och text. Värd att lyssna till!!

Jag ligger lite efter märker jag..

Oj oj, har nog inte uppdaterat på mer än en vecka här i bloggen. Det känns inte så bra eftersom de andra är väldigt flitiga på att uppdatera vad som händer i våra spännande liv.
Vad har hänt då? Inte så mycket precis, men om lördagen kan jag ju iallafall berätta om.
Jo, i lördags spelade jag ju denna Korpen-cup med Sex på plan. Klockan 9 mötte jag gänget vid Centralen och vi tog tunnelbanan till Telefonplan.
Alla var galet taggade pch det märktes under de första matcherna. När gruppspelet var slut hade vi 1 vinst, 1 oavgjort och 1 förlust. Detta betydde då B-slutspel för oss, inte som vi hade tänkt oss precis. Vi vann iallafall B-semin lugnt och finalen vann vi på straffar. Gissa vem som räddade så att vi vann? ;) Hoho
Så vi kommer få en pokal hemskickad snart. Inte illa eftersom det var vår första cup tillsammans!

Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera, men nu ska jag kasta i mig lite mat.
xx / S




Nu snöar de som fan.

Hej på er!

Vanlig dag i skolan, men fick gå lite tidigare för ovanlighetens skull :) Nu sitter jag här hemma och väntar på att A ska komma hit, vi har lite plugg att ta tag i. Längtar så sjukt mycket tills skolan är klar, då är det inga läxor mer. Om man ska jobba till exempel, då är man ledig när jobbdagen är slut. Nu spelar det ingen roll hur tidigt man slutar, alltid är det nått arbete som ska lämnas in dagen efter eller nån jobbig läxa som måste göras.

Har förresten inte alls bestämt mig än när de gäller vad som ska göras efter skolan. Jobb eller plugga, det är den stora frågan. O snart ska ju ansökningarna vara inne till högskolan så de är bara att sätta fart på tänkandet. Men blir ju galen. Det är svårt att veta vad man vill göra..

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och koncentrera mig på nuet :p

Tjing / U


Ge mig sommar och en stooooor milkshake med banan o choklad smak!

Angry

Döda mig. Hatar engelska snusk boken. It sucks!!!!!!!!

2 x novella

Jag ligger uppe i min säng och försöker vara fantasirik i ren panik, fingrarna knappar febrilt på tangenterna men delete knappar i takt den med. Jag har en novell, en som jag skrev för två år sedan och som jag älskar. den ska skrivas om på både ett romantiskt sätt och på ett relistiskt sätt, min förmåga att hitta på har gått på grund och jag sitter panikångestaktigt med en pistol i min tredje hand. Det ska vara klart på torsdag och jag ska ha ett mvg, önska mig lycka till, vi ses kanske om jag lyckas överleva.

Mozart - Dies Irae

Med läppar darrande av ångest, Puss / T



oh my, im so very versatile

jag är sjuk
dödligt sjuk
så idag har jag tittat på sleepy hollow(den var bra) och läst klart min engelska bok, den var inte bra.
kvällen lär spenderas här i soffan, för att senare flytta över till min säng, kanske ska läsa svenska boken också.
under den här dödligt sjuka dagen har jag hunnit få lite panik för projektet, det är på onsdag!!

nu hoppas jag att vänner snart ska börja igen, reklam är inte kul.

tänkte också passa på att berätta att den som ger mig en smörgåstårta kommer göra mig till världens lyckligaste människa.




/A

Bonus till folket!

Tea har gjort fint i bloggen ser jag :) Nice bakgrund måste jag säga.

Kom för övrigt hem från skolan nyss, började tolv idag så det har inte varit en sån mardröm som man skulle kunna tro. Inte för att jag har njutit av dagen men ni fattar min poäng. När jag kom hem hittade jag ett brev från h&m med en bonuscheck i så det gjorde mig lite extra glad även fast det inte var några större summor :p

Ikväll blir det kanske träning om jag rycker upp mig och går dit..känner mig lite seg nämligen. Annars ska jag läsa min engelskabok "Julys people". Nån som har läst den? Om inte, gör inte det heller. Har aldrig varit med om en svårare bok, fattar noll. Har till och med börjat om i den flera gånger, men det hjälper inte! Suck.

Jaja, ska glida härifrån nu. Hörs. / U



H&M spring 2009

Bitterljuvt

If my hands were round your throat would you tell me what I need to know.

Jag gillar att jag drar ner mig själv...



/ T

How I hate to spend the evening on my own

Party status igår: 2/10...knappt. men vi kämpade på, vikingar som vi är. Alex drog runt tolv och jag och Ullis tog sällskap till viss del kanske 20 min efter. Men trots det låga partyhumöret så köpte jag faktiskt en riktig drink, det har jag inte gjort på länge och visst smakade det smaskigt! Somnade hos X och fick skjuts hem på morgonen, sömniga jag tackar för det. Har varit med alex hela dagen, "pluggat", fikat och kollat på skins. ta bort det första för det ljög jag om.



A's nya söta skor


Omeletten såg lovande ut...


...tills alex skulle servera den. men det rättade vi till med lite basilika


En isig bäck som vi hittade på vår promenix, alex valde att bada


Och så en sista bild som beskriver kungsängen på en söndag EXAKT som det känns

Eddie Cochran - C'mon everybody

/ T


partey

Nu sitter jag här hemma hos u och tittar på när hon lockar håret, även t-bag är här men hon har redan lockat sitt. Själv så tänker jag inte ge mig på en locktång idag, mitt hår brukar inte vilja lyda mig ändå.
Om en halvtimme bär det av hem till Karin där vi ska mysa lite, sen finns det en stor chans att vi tar oss vidare till sportbaren.. vi får se vart vinden för oss.

Idag har jag köpt nya skor, ett par blåa tygskor som jag kan trippa runt med nu när det snart är vår!
/A

Ansiktsmålning på donken

Kom till jobbet vid elva idag, hade medarbetarsamtal och det gick bra :) Sen fick jag höra att jag skulle hjälpa till att hålla i ansiktsmålningen som vi skulle ha idag. Så har målat barn till tigrar hela dagen, haha. Tiden gick jätte fort o vi hade kul :) En av killarna från Lets dance var där med sitt barn också så det hade vi lite extra roligt åt.

Ikväll ska jag hem till Karin med några kompisar o dricka nå gott och umgås! Sen blir de kanske centrum..som vanligt :P

Hörs. Puss / U


Trånar efter en blå bikini

Idag var jag på veckorevyn och chillade med två söta kvinnor. therese L och Linda N! Tack till dom för att jag fick den här möjligheten. Jag har bestämt vad jag ska bli och även om jag visste det tidigare så är jag säkrare än innan för dom gör preeecis sånt jag älskar! Kontoret var fräscht och öppet, trvligt folk, och så hade dom en sån där härlig vägg med de två kommande numren av veckorevyn så jag ligger ju lite före nu va;) Och jag fick samtidigt se en bikini som jag ska köpa, den är inte ute i affären än men jag vet när den kommer ha ha ho ho haaa!

Jag har, förutom att vara cool på deras kontor i min mormors korta klänning och bara varit allmänt chic, införskaffat ett rouge som u redan har;) Och så köpte jag ett härligt friskt nagellack från Make up store, "Nice".



Drog hem till Ullis och där hittade jag även A, vi fikade två gånger och jag satt uppdaterade min dress medan juristerna arbetade febrilt med sin uppsats!  You go girls!

Nu ska jag snart ner till Alex och äta, sen blir det poker!!

The gossip - Standing in the way of control

/ T


Mys fredag

Idag är det fredag, sjukt skönt med helg även fast det blir jobb både lördag och söndag för min del. Lite tid över till nått kul hoppas jag att man får ändå :)

Har precis gjort pizza med mamma så snart blir de käk och senare hem till Alex tror jag. En mys fredag helt enkelt! De gillar vi emellanåt!

Kram / U


summer, sweet summer in zante.

When it was good



Riktigt härlig låt! :)

Barcelona, gärna för mig!



Vi har börjat drömma om sommaren nu. Förra sommaren var vi tjejer på Zakynthos i Grekland en vecka. En av dom roligaste veckorna i mitt liv tror jag, underbart :) Men i sommar ska vi upptäcka något nytt, och en storstad som Barcelona vore inte helt fel alltså :)

/ U


Godmorgon!

Sitter och dricker en kopp kaffe och lyssnar på EMD´s Baby goodbye, den har liksom fastnat i huvudet på mig.

Idag ska vi in till Gärdet och gå på en rättegång där den åtalade är anklagad för grov misshandel. Spännande ska det bli. Så A och jag ska snart röra oss in mot stan för att möta klassen och luncha innan det är dags att gå dit.

Ha en bra dag! :) Kram / U


Fika i solen








För vi SKA ta studenten





Idag fick vi våra studentmössor :D Gissa hur glada vi blev?

Sommar..

Jag vill vara brun, sitta på en uteservering och dricka iste med persikosmak, ha på mig ett par stora solglasögon och en sval klänning. Jag vill känna doften och fläkten av ett salt hav och sanden mellan tårna. Jag vill njuta av sena ljumma nätter tillsammans med dom jag älskar och sen titta på när solen går upp. Jag vill äta jordgubbar med vaniljglass och till och med känna sticket av en mygga.

Jag vill ha sommar nu!



bilden är tagen av mig.

Bloominghome

Surfade runt lite på internet när jag egentligen skulle plugga och hittade en riktigt mysig inredningsbutik - på nätet.
De säljer allt möjligt från ljusstakar till lampor och smycken. Lite dyrt är det kanske, men man får en sån härligt och mysig känsla när man kollar på alla deras saker som de säljer. Jag får lust att köpa ett sommartorp i skärgården och inreda hela torpet med deras saker! Får inte du det?
Adressen är http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=2154.

Glasklocka - CLV

My Misery Is a Mystery

Jag svälter, jag får ingen mat, mamma åker från uppsala nu och är därför inte hemma på flera år. Så  jag och lillasyster får glatt göra iordning en måltid själva och jag känner inte att kreolska piroger är något bra middagsalternativ (men mmm vad gott det är! standard frukost på silja line) Just nu gräver syster min i frysen på jakt efter någon slags potatis, vi vill ha sånadär kryssade, kryddade saker men det verkar inte som om hon hittar några. Det är en stor sorg för oss båda men vi  måste försöka ta oss igenom det här tillsammans.

Sitter för tillfället och lyssnar på Bob Dylan, den där människan har gjort alldeles för många låtar. Funderar på att byta till mina nya, tillfälliga favoriter; A Camp. Härlig, lugn, trallvänlig musik känns passande idag. Ullis och jag har pluggat projekt idag och beskrivit lite olika begrepp, grymt intressant.

JOHANNA HITTA POTATISBULLAR! jag blev lycklig, hoppas vi har lingonsylt bara annars kommer jag bli besviken.

Jag känner att det börjar bli dags för mig att besöka Matsalen, måste bara hitta någon som är villig att bjuda mig på middag eftersom jag är alldeles för fattig just nu för att äta ute. Men oj vad jag måste dit, 2 stjärnor i guide michelin känns ju inte som det kan slå fel liksom och jag behöver lite god mat just nu. Såg att T hade valet Grand Hotell (antar matsalen?) eller donken, kändes som en ganska stor kontrast..


Top 3 gråtfilmer


 
     


1. Ps I love you
2. The notebook
3. Finding neverland


Jätte bra filmer alla tre som jag kan rekommendera starkt :) När jag säger "gråtfilmer" menar jag inte att man sitter och gråter hela filmen, med undantag för ps i love you, utan att dom är lite lagom sorgliga men ändå så otroligt bra! Och ibland känner man just för en sån film. Såg den tredje imorse och blev riktigt glad att jag hittade en till favorit till min lilla samling.


Hemma

Goddagens!

Vaknade vid åtta tiden idag med en hejdundrande huvudverk så jag låg kvar i sängen och skippade skolan idag. Vid tio tiden var jag uppe igen, tog lite frulle och la mig i soffan och kollade på film. Mys på en tisdag, - huvudverken då.

Blir väl förmodligen lite plugg senare på dagen, A och jag ligger lite risigt till annars. Projektarbetet skulle tydligen vara färdigt tidigare än vi anade, väldigt kul..

Såg att Sofia skulle spela korpen i helgen också, är mycket ledsen att behöva säga att jag inte kommer kunna heja fram dig. Du vet nog varför, vi har ju nämligen ett jobb att sköta också :P Och i helgen är det min tur, har två underbara pass att se fram emot..yeeyyy (not). Aja, money money money säger jag bara.

Hoppas ni får en bra dag! Själv längtar jag redan efter dagens/kvällens höjdpunkt: Desperate housewives :)

Kram / U

Clowns

Sex på planen...jag undrar vart det blir nästa gång S..Skämt åsido! Jag är redan hemma och ska snart åka med mor min till stan och shoppa lite och äta en smarrig middag på grand hotelln eller donken, har inte bestämt ännu.

Har precis laddat ner nya Gossip avsnittet så det längtar jag efter att få sätta på till min blåbär och hallon smoothie som jag precis gjort!
Är glad igen förresten, inte för att jag har sagt att jag har varit ledsen men väggen fick ställa upp på ett deppigt samtal med mig igår, du vet garanterat vem du är. Och det såg ganska mörkt ut. Men allt löste sig nyss.

x / T


Min smoothie

Goldfrapp - Clowns

Kom och kolla!

På lördag nu i helgen arrangeras Premiär cupen för alla Korpen-lag vid Telefonplan, söder om stan. Massa roliga lag ställer upp i denna roliga fotbollsturnering, men iår är ett mycket speciellt lag med också. De är nio brudar från hooden som ska vinna hela skiten och de kallar sig för Sex på plan.
Kom och kolla! Jag lovar er maximal underhållning!

P.s. U, A och T, jag räknar med er!



"Ledig" tisdag

Klockan är snart 11 och jag är INTE i skolan. Helt otroligt! Anledningen till att jag inte är det är att min idrott b är slut och våra bildlärare har intagningar för nya elever så vi får jobba hemma  istället. Men de tyckte ändå att jag skulle vara i skolan klockan 9 för att vara informatör och visa de sökande runt i våra nya lokaler. Jag kände inte riktigt för det imorse när jag vaknade så jag skippade det. Dom klarar sig nog med Moa och Marc.
Sen har jag ju webbdesign klockan 15.20-16.40, men jag ska nog försöka övertala Antonio att få stanna hemma.. haha

Men jag kan nog inte ligga och slappa hela dagen, har ju ändå lite plugg att göra...
Heido :)
/S


Medans A käkar chokladbollar..

..sitter jag här alldeles nyduschad och njuter av en kopp te och en skål med hallonyoughurt, muuums. Var riktigt härligt att träna ikväll, var helt slut efteråt däremot men ja tycker om när man känner av att man verkligen har kämpat! Så var det inte så många andra där idag heller, så det var skönt.

Ikväll tänkte jag lägga mig tidigt, men ser att klockan redan börjar bli sent haha..så vi får se hur de går med det, är inte klar för att lägga mig nu dirrekt. Jaja, ska lyssna lite på musik o dricka mitt blåbärste nu.

Godnatt :)

/ U

mat

sista körlektionen idag, körkort; here i come! måste bara göra massa andra jobbiga grejer först, riskutbildning, teori och uppkörning men det går nog bra. förhoppningsvis har jag riskutbildningen nästa tisdag, tre(!) timmar är nog inte allt för farlig.

Nu ligger jag i min säng och känner mig sjuk, pappa har åkt och tvättat bilen så jag tvingade honom köpa en chokladboll åt mig på vägen så snart blir jag glad :D




Light up my life



Här är förresten ljusen som jag inhandlade igår i dofterna äpple, vanilj och rosor. Tände dom en stund innan jag skulle lägga mig igår och jäklar(!!) vilken lukt. Mitt rum blev som en parfymeria och jag kunde knappt andas. Inte bra. Funderar på att bara tända ett av dom nästa gång :p Kan bli lite mildare kanske..

/ U

Min älskling



Den här älsklingen låg och väntade på mig när jag kom hem för en stund sen. Så nu tänkte jag faktiskt bara slänga mig på sängen ett tag och njuta av den innan det är dags att ladda upp för träning :)

/ U

En näve bakifrån greppar tag om mitt hår!!

Jag vart ju livrädd. Imorse när jag satt på tåget in mot jakan hände något som man inte väntar sig ska hända varje dag. Jag satt ensam i en vagnsektion med nån 40-50 åring. Ingt speciellt med det liksom. Och så kände jag att det var dags för musik så jag pluggade i hörlurarna och lutade mig tillbaka, tryckte på play och det kändes väl lite lågt så jag höjde lite men det blev inte bättre. Och så elt plötsligt kommer en näve bakifrån och greppar tag om mitt hår!! Det instabila freaket bakom mig höjer tonen och säger typ att vi ungdomar inte har någon respekt för andra bla bla bla och höll ju på att svimma av chock! Det glappade bara i hörlurarna viskar jag helt mållös. han muttrar och lutar sig surt tillbaka och jag är ju så rädd så jag gick därifrån med tårarna smygandes i ögonen. Nu är jag bara skit sur och på krigshumör. Men fyyy Faaan vad jag inte såg det komma. och vilken sjuk människa. Såg jag ut som någon som skulle sätta mig och pumpa musik utan respekt på tåget? Han måste ju ha varit sjuk i huvudet eller någon, rymt från psyket.

/ T



Vuxenpoäng?

Som ni säkert redan har sett (tänker på bilderna) så var fredagskvällen riktigt rolig även fast vi delade upp oss framåt natten, haha. Vi som inte åkte hem drog alltså till magenta som var ett helt okej ställe. Vi dansade, drack drinkar och hade allmänt roligt. Folket som var där var väl lite för sliskiga för min smak kanske, gillar inte riktigt dom där ljusblå koftorna matchat med ett backslick som killarna där körde på. Och snacket om att "min pappa ska köpa ett slott" går inte heller hem hos mig, eller någon av dom andra tjejerna, så tyvärr..folket var väl inte något att hurra för. Men vi som var där tillsammans hade en bra kväll, tills vi skulle åka hem.

Efter att ha åkt ca 10 minuter på nattbussen kände jag att jag inte klarade att sitta kvar en minut till så jag och Sofia hoppade ut i friska luften en stund och tog en taxi hem istället. Ibland behövs det. Taxichauffören var jätte rolig och berättade massor av historier för oss på vägen hem.. så tiden gick fort och vid halv fem tiden var vi äntligen hemma hos mig och slocknade ganska fort.

Idag har jag, Alex och Tea varit på Ikea och shoppat grejs till mitt rum. Blev en lampa, lite förvaringslådor och tre ljus som luktar äpple, rosor och vanilj. Luktar i hela mitt rum nu, mmmm love it :) Vi kom fram till att det var vuxenpoäng för våran del idag också. På en söndag förmiddag sätter vi oss frivilligt i bilen och kör till Ikea, vandrar runt och plockar ner grejer i en gul påse och tycker att det är riktigt kul att titta på olika hyllor och glödlampor. Hmmm..ibland förvånar man faktiskt sig själv.

Shit vilket långt inlägg det här blev, undrar om nån kommer orka läsa. Själv brukar jag bli trött bara av att se att nån har skrivit så här långt och klicka mig iväg från sidan illa kvickt. Men ni kanske inte är som jag :p Hoppas inte det.

Nu: spanska plugg (har 50 glosor tills imorgon)
Sen: Beck


/ U


50 öre titten--->

Ja vad kan man säga om helgen egentligen? Bilderna får tala för sig själva även fast det finns mycket vi inte kan visa. Vi skulle då till Magenta, och hälften hamnade där som planerat, men jag Linnea och Karin var inställda på sista tåget hem så vi kom aldrig fram faktiskt. Vet inte om jag ångrar det eller inte. Hur som helst så kom vi tillbaka till kungsängen vi tre och jag stötte på en bekant människa, hamnade hemma hos honom över natten men lämnade pojken i sängen för att gå hem och duscha av mig och städa huset kl 08. De andra tjejernas berättelser är också värda att berättas om men eftersom jag inte var med så är det upp till de damerna att skriva.

Sen vill jag bara tacka mina babes som var här! Tack för presenterna och för hela kvällen och ert sällskap;D Puss på er, Ullis, Alex, Sofia, Ida, Jenny, Linnea och Karin<3


Heta BRYYDEN!


















Jag och Sofia drack snapps, krääääk





 




















Lägg märke till filluren bakom















Gang Gang Dance - Princes

Baha!!!!

La Voix

Nu har det varit väldigt dålig uppdatering här tycker jag och alla andra, så idag får vi skriva.
Igår satt vi hela gänget bänkade framför melodifestivalen och åt grönsaker med dipp, chips och vindruvor. En härlig blandning med andra ord! Vi blev alla väldigt chockade över vinnaren, men inte besvikna. Hon var jätte duktig, tänk om man hade en sån röst liksom. Själv så hejade jag på Måns, men tycker faktiskt att de flesta bidragen var väldigt bra. Tidigare har det väl varit max 1 låt som varit okej tycker jag, så de va kul.

Nu sitter jag här i  mitt hus och lyssnar på Bob Dylan, hade varit kul o se honom spela  men så blev det ju inte riktigt. Får se om man hittar någon annan rolig konsert och gå på.. hörde att U2 skulle komma hit någon gång i sommar(?) så de kanske vore kul. om jag nu har råd dvs, känner inte direkt att jag är på någon ekonomisk topp just nu.

Hårfärgning är inget man ska ge sig på..

En sak kan både T och jag konstatera, att färgning av hår inte nödvändigtvis är något man ska ge sig på hemma. Men nu var det nödvändigt, såg ut som en skata i håret. Utväxt och fult.. så vi här färgat och grejat för fullt här hemma. Först la vi i nån färg som gjorde att håret skiftade i gråa nyanser, så vi la i en annan färg och då blev de väl ljusbrunt (eller nått i den stilen) o så slingor på de. Så nu är jag väl inte dirrekt blond längre, men jag ville inte vara sådär jätte blond längre heller så man får väl se det lite positivt i alla fall. En förändring! Lägger väl upp en bild imorgon på mitt nya jag.

Ska sova nu snart. Imorgon är det prov dirrekt på morgonen, i psykologi..lagom kul.

Godnatt! Kram / U


Ge mig vår :)

   


Den här söta toppen klickade jag hem från H&M för nån vecka sen. Den kommer att bli perfekt i vår under skinnjackan med jeans och klackar till. Mmmm..varför ska vi behöva stå ut med snön? Vill ju va vår nu!

/ U

Design på g!

Förresten! Solen har lovat att firra designen till bloggen. Vi väntar med spänning... :D

Ute på uppdrag

Idag har hemliga gänget varit ute på uppdrag! Nej men okej, vi har varit på presentjakt till sötnosen som fyllde 19 i måndags. Vad vi hittade tänkte jag ju självklart inte nämna här nu, det får vi veta imorgon..eller troligen på lördag. Morgondagen är planerad nu i alla fall, blir hem till Tea och käka middag, föra lite där och sen in mot stan! Ska bli kul :D

Idag har jag dessutom köpt hårfärg, tänkte våga mig på att färga håret ikväll. "Toasted coconut" ska mitt hår bli. Spännande tycker jag. Nu ska jag plugga psykologi!

Höres gott folk.

/ U


Sofia tipsar

http://www.klimatsmartcommunity.net/ kan du göra ett test som visar hur mycket koldioxid du släpper ut per år m.m. Du kan också se vad du kan göra för att förbättra ditt koldioxidutsläpp och minska växthuseffekten!

Mitt resultat blev:


Ditt planetmått:

2,83 planeter

Ekologiskt fotavtryck:
5,09 hektar

Koldioxidutsläpp:
10,46 ton CO2/år

image247


Dont you know love is stronger than jesus?

U klagade visst på att de va dålig uppdatering och det kan jag hålla med om faktiskt. Och medan hon  byter om till träning har jag bytt om till myskläder,, tänker med andra ord inte röra mig utanför mitt hus idag. Sitter och lyssnar på musik, tittar på tv och väntar på att mamma ska komma hem så att jag får äta middag nån gång. Idag blir det raggmunkar med fläsk, mumma.

Idag har varit ännu en jobbig skoldag. det är mycket att göra nu känner jag och jag håller på att stressa sönder. Sen att man snart ska söka till högskola/universitet gör ju inte direkt saken bättre. Sooo.. panik. mitt öga har börjat rycka igen också=panikstress, stresspanik och allt annat liknande.





/A

Hej på er!

Igår var jag som sagt på arbetsintervju. Jag tror att det gick bra, eller ja, jag hoppas det iaf :) Nu håller jag verkligen tummarna för att jag ska få det här jobbet. Jag skulle bli så glad! Efter intervjun gick jag hem till min mormor och käkade god middag och kollade på hemma fruarna och sen somnade jag faktiskt. Sleten som man är så här dags på året när det är en miljon grejer i skolan hela tiden. Tog förresten två timmar att åka till skolan från mormor imorse, men det innebar att jag fick tid att sova på bussen i alla fall! Haha, man ska alltid se det positiva i saker och ting.

Tycker att det varit ganska dålig uppdatering här på bloggen förresten? Vi är ju fyra tjejer som skriver så bättre kan vi! Kom igen nu!

Nu ska jag byta om för träning :) Vi hörs. Kramar

/ U


SB i mitt hjärta

Jag satt och disskuterade med några kvinnor i klassen om att man vill hitta den där klubben som har allt  och som man kan gå till när man vill känna sig hemma...Jag titatde ut i tomma luften och insåg plötsligt att...det här kommer jag få ångra...sportbaren är ju allt det där...BAHAHAH!!!!



Jag och Sofia ska till Egypten förresten! Vi har ansökt om jobb på ev kamelsafari, känn på den!
pussoaaa

Fergie - Barracuda

Jordis

Idag är det ju som sagt tekoppens födelsedag, hon blir hela 19 år. Tänk vad dom växer upp fort som små liven! Vi har inte hunnit fira så mycket idag, har varit i skolan men sen gick jag hem till henne och åt stekt mango med ingefära och kokos (GOTT). Men i helgen blir de firande för glatta livet, vi startar väl hemma hos koppen själv och rör oss vidare mot oändligheten.


Nu har jag bäddat ner mig i min säng, tittar på sex and the city och snicksnackar lite på msn. Mitt liv är kul just nu,
U skrev tidigare om att flytta hemifrån, vi kom tidigare på att jordkällaren vid busshållplatsen skulle funka perfekt för oss, gäller bara att skaffa en lövdörr så är det prima ballerina!

mitt och ullis blivande hem


Jag vill flytta!

Fan vad jag vill flytta hemifrån..ha mitt egna place där det är jag som bestämmer och där man slipper tjafsa med resten av familjen om allt. Skulle vara så underbart skönt.. helst skulle det få vara en takvåning med väääärldens utsikt, ungefär som den här...

/ U


T 19 år



Idag blir denna underbara tjej 19 år.
GRATTIS hjärtat!! :D <3

Bättre att ta det säkra..

Oj vad bra Beck filmen var idag! Så här spännande brukar det inte vara. Men fy vilken historia, nu kommer jag inte gå hem själv om kvällarna i första laget, det är en sak som är säker. Och tanken på att tjejer faktiskt blir våldtagna varje dag runt om i landet är skrämmande. Fy sjutton asså..man ska inte vara rädd att kräva sällskap eller ta upp telefonen och ringa när man är ute själv och känner sig osäker. Bättre att ta det säkra före det osäkra.

/ U


.


"Tjena babe! Jag skulle vilja ha en Big mac-meny"

Resten av gänget verkar ha haft en chill och trevlig söndag, men det kan jag inte påstå att jag har haft. Det blev ju rätt sent igår och jag somnade väl inte förräns vid halv 5, och 4 timmar senare ringde mitt alarm. Då insåg jag att jag inte fick ligga kvar i sängen halva dagen och bara sega, utan jag skulle upp och jobba på älskade McDonald´s. Som tur erbjöd mamma mig skjuts så jag fick sova en timme längre.

Jag är rätt stolt över mig själv att jag klarade av att jobba hela dagen och jag kände mig riktigt grym. Det roligaste under hela dagen var när en man i 40 års åldern kom in och kallade mig "babe". Först blev jag lite chockad för det är inte det man brukar få höra av kunderna precis, men han var jätte trevlig så det var bara kul!

Kvällen kommer spenderas framför tvn och förmodlingen blir det Beck-filmen.
Bye bye!

/S


Söndagen efter

Har dejtat myskläderna hela dagen och ringde alex under en stentuff fotografering. Har inte varit bakis men smått slö i hela kroppen.

Nu har jag legat och lyssnat på Sarah Dawn Finers bidrag till melodifestivalen, den ligger ensam på listan och jag har inte orkat byta låt så jag menar allvar när jag säger att jag har hört den ca 15 gånger.
Men jag ryser varje gång tonhöjningen kommer, fy faaan vad stark pipa kvinnan har! efter 02.18 min blir det så jäkligt stark! Värt att lyssna på.



Sarah Dawn Finer - moving on (såklart)

Tårtkalas

Seg dag som sagt, har spenderat större delen av dagen framför teven och Shrek den tredje :) Mysig film de där. Sen åkte hela familjen iväg och käkade middag på en pasta restaurant för att fira pappa som fyller år. Sen har vi hunnit med lite tårta och paketöppning här hemma också. Så det har varit en mysig kväll.

Nu har jag lite plugg och annat skoj att ta tag i, orkar verkligen inte egentligen men måste. Har skjutit och skjutit på det så nu får jag faktiskt ta tag i det här.

Kram på er.

/ U


With emptiness, eagles and snow

Som sagt, igår var det party, och jag tror jag talar för oss alla när jag säger fyfan för idag men vi hade kul igår. jag har precis kommit hem eftersom jag spenderade natten hos ida, vi åt mackor och drack te men somnade med tvn på så jag vaknade halv 7 till kapten flax eller nåt annat härligt barnprogram.

Nu har jag iaf tagit mig hem och har precis tagit en dusch så jag känner mig lite fräschare iaf nu när inte håret ligger slickat längs huvudet pga smutsighet. Om ett litet tag ska jag ta och åka iväg till örnäs ´för att titta på när min mamma rider, jag har en känsla av att det kan bli väldigt underhållande.


Läckra bilder T hade lagt upp btw, känner mig stolt.

/ A


Vi stannar gärna i Kungsängen

Jag är definitivt uppe först, sån är jag! Trots att jag var hemma halv yra och inte la mig fören vid fyra så är jag uppe, vid liv och redo att möta en ny dag (1 dag närmare min födelsedag för det är imorgon!)

Igår var vi ute i Kungsängen och jag skäms för att säga det här men det var den femte helgen i rad, aaaawkwaaard! Jag hade skit kul ändå, det blev till och med dans två gånger, givetvis blev jag tvingad båda gångerna men det är otroligt att jag gjorde det, annars brukar jag sneaka iväg lite smidigt, jag gillar inte att dansa direkt.

Kvällen började med att ida och jag var bartendrar hemma hos mamma som fyllde år och jääävlar vad det var mycket sprit, sen drog vi upp till Alexandra, the very local bar, skickade runt några isbitar av ingen anledning, drack lite, hittade klubbor och drog till Sportbaren.

Grejen med sportbaren är att man alltid känner någon där! Hur skönt som helst, man känner sig definitivt säker if you get my drift. Men nästa helg ska vi bryta mönstret och åka in till stan och fira moi som fyller 19. Det blir 90's men det finns inget som säger att vi inte väljer att gå nån annanstans;)

Baren hemma hos mamma, vi utnyttjade alla möjligheter!
Baren hos mamma som vi utnyttjade väääl


Ida och jag drog en twist för att chilla lite från det hårda bartender jobbet


De två brudarna som startade isbits trenden





Sockan är tjurig, tur att alex är glad!

/ T

The Kills - Sour cherry

U & K är taggade på party!

 

Som A tidigare skrev blir de party ikväll! Just nu sitter jag och Karin hemma hos mig och dunkar musik och dricker vin. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som vi ska ha :D Kraaaaaam.

paaaaarty

Vem är inte avis på T? Låter jätte kul, kanske ännu roligare om man faktiskt är intresserad av sånt. Nu sitter jag inne på mitt rum och lyssnar på hela släkten sitta o prata på här utanför. Det var lite för ansträngande för att jag skulle orka sitta kvar. MEN jag har gjort en polkagris cheescake, så lär ju ta mig ut där snart.

Ikväll blir det paaarty, är faktiskt, för en gångs skull, taggad som aldrig förr. Med andra ord jag brukar alltid va grymt trött men känner nu att de kanske kan bli kul ändå. hoppas bara att det är roliga människor ute, har hört lite rykten om att några ska ut iaf. Fast vi är ju hur som helst väldigt roliga själva så de fixar sig nog. Bara solen tar och tänder sina strålar och hänger med!


min är däremot grymt mycket finare

Ja, jag är avis!

Väldigt glad för T´s skull. Skulle ju lätt vilja vara med en dag på Veckorevyn jag med :) Kul som tusan låter det.

Idag började jag min morgon med ett träningspass, jätte härligt faktiskt. Man vaknar till och känner att man lever istället för att ligga och sova halva dagen (så här hade jag inte sagt om jag varit ute och festat igår). Men så var inte fallet som ni kanske förstod. Efter träningen, vid tolv, började jag jobba och nu har jag precis kommit hem. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, resten av tjejerna verkar vara sugna på fest. Får väl se hur det hela urartar sig ;)

Nu ska jag tigga mat...är hungrig som en wolf. Höres, puss

/ U


Veckorevyn here I come!

Japp, det lönar sig att stå i. Jag har skickat mejl till massa tidningar och frågat lite om praktikplats osv. Alla har varit elaka och sagt "..nej tyvärr, nej tyvärr fööööör, detta e' en stamp i golvet affär" ( dvs, vi har inte plats för det just nu) MEN! Veckorevyn däremot, dom var väldigt glada och söta, ingen praktikplats men dom undrade om det var lika bra att jag kom upp till dom i några timmar och hängde där och fick lära mig mer om jobbet!!!! Nej sa jag, nej jag ljuger, jag hoppade upp och skrek av lycka. Så på fredag den 20 mars ska jag upp till veckorevyns två layoutare/formgivare och chilla där. Hur kul som helst och ni är jätte välkomna att känna er avundsjuka;)

Jag vill ju jobba med tidningslayout när jag blir stor men innan dess ska jag in på Berghs och så tänkte jag att man kunde börja knyta lite kontakter med olika tidningar för jag kommer verkligen behöva en praktikplats lite senare.

Nu ska jag iväg med papps och handla kläder åt honom, det är kul för han ser så ung ut så man kan faktiskt klä honom coolt och han tycker om det! Sen bär det av till mammas 40 års kalas och efter det mot hennes stora 40 års party! jag ska vara bartender vilket jag inte ens förstår att man kunde tvinga mig till, jag kan inte ens blanda saft.



Puss och kram skummbanan!

/ T

Sonny J - Handsfree (If you hold my hand)

SOLEN HÄR!

HEEY!
Sofia här, även kallad Solen. Det är jag som lyser upp vårat gäng med mina solstrålar.. Nej, men jag är en glad och social tjej som älskar sport i alla former. Visas det kaninhoppning (om det nu är en sport) på TV så sitter jag bänkad även fast det är skittråkigt. Så om du ska impa och få mig på fall gäller det att kunna snacka sport. Haha!
De andra i gänget har verkligen tjatat på mig att jag ska skriva och nu blir det faktiskt av. Detta kan nog bli en kul blogg :)

Ha en trevlig kväll!



Uppskattning till dig

Så vill vi bara påpeka hur roligt det är att du kikar in här :D
 
..hoppas du hittar hit nån mer gång!


Jag är glaaaaad :D

Hej på er!

Jag måste bara få berätta hur glad jag är. Idag i skolan ringde dom från ett jobb som jag var och sökte förra månaden. Jag är en av de 60 som är utvalda av 500 sökande, och 50 personer av dom sökande kommer att anställas. Snälla, snälla, snälla! Låt mig vara en av dom! Jag skulle bli så otroligt tacksam och glad. Ska hålla alla tummar och tår, hoppas att ni också gör det för mig :)

Fast mina tår kan jag knappt röra nu. Har ju gått runt i stan hela dagen, i klackar! Och nu har jag ont, ruskigt ont. Men vill man vara fin får man lida pin. Fick med mig ett par söta trosor, ett linne med nitar och ett armband med nitar hem. Ska lägga upp bild och visa sen tänkte jag. Nu ska jag ägna mig åt lite shopping på H&Ms hemsida, ska se om jag hittar det som jag inte hittade i affärerna idag.

Sen kommer mina allra käraste hit o kollar film med mig! Myspys.
Ha en underbar kväll så hörs vi. Kramar


/ U



Ikväll ska det svullas, och jag säger bara en sak: frukt är för fan inte godis!!!


Goddag alla fredagsglada!

Superskönt ska det bli med helg, just nu sitter jag och A i skolan och väntar på att få skriva prov. Sen ska den stackars tösen hem och städa och jag tar med mig S och T till stan för shopping. Jag tror att A känner sig lite ledsen som inte kan åka med men städning är ju också viktigt, inte sant? ;)

Ikväll ska vi ha filmkväll förresten. Ska se "Låt den rätte komma in".
Nån som vet något om den?

Kramar till er!


De bästa rockballaderna top 10

  1. Skid Row - I remember you.
  2. Aerosmith - I don't wanna miss a thing.
  3. Led Zeppelin - Stairway to heaven
  4. Whitesnake - Is this love
  5. The Rolling Stones - Angie
  6. Stone Temple Pilots - Creep
  7. Guns N' Roses - November rain
  8. Coldplay - Fix you
  9. Coldplay - The scientist
  10. U2 - One


   


Var är du S?

Imorgon har jag, S och T planerat in en shopping dag. Så efter skolan bär det av in till stan för att kika efter kläder, var ett tag sen sist men nu när lönen har trillat in och allt kanske man kan få unna sig någonting? Tycker nästan det :) Trevligt ska det bli i alla fall.

Nu är det bara S kvar som ska skriva sitt första inlägg och sen vet ni lite om vilka vi alla är. Min gissning blir att hon skriver imorgon, inte hört av henne på hela kvällen nämligen. Ska nog göra som henne nu och försvinna. Till sängen..lite sömn vore inte helt fel.

Godnatt vänner!

/ U


En sån här mumsig sak blir de nog imorgon :) älskar deras chailatte!

Designerdrugs and designerfriends

;)
x/ Tea


Cobra starship-the city is at war
(Tack sockan)

Min tur

Då var det min tur. Den mest känslomässiga av oss skulle jag nog säga? Eller kanske inte innerst inne men jag pratar nog mest om mina känslor av oss alla. Min sex and the city karaktär har blivit Carrie. "Skriver fina historier" gjorde att detta var ett självklart val för A men säkert finns det väl någon annan likhet också. Är inte hon också en funderare? Vänder och vrider på allt tills det inte går längre.

Det bästa jag vet är att umgås med resten av dom här tjejerna och njuta av livets goda. Och då menar jag inte mat som A har en passion för, jodå jag gillar också mat men jag menar i allmänhet. Älskar det goda i livet, vilket min familj framförallt älskar att påpeka. Skulle nog trivas bra i en hollywood film..verkligheten är inte riktigt min grej. Men det är inte så att jag glider fram på en räkmacka för de inte! Är allt envis och kämpar för att komma dit jag vill.

Det var väl lite om mig :) hörs snart igen.

/ U



Pres

Tydligen är det en presentation som gäller för oss alla, skulle även bifoga bild men har inga på min enda kärlek som jag sitter vid nu, el minidator.. ska se om jag kan finna någon senare.

Jag skulle själv kalla mig för den humoristiska i gänget, tror inte dom andra håller med. Alla är rätt roliga. De få gångerna vi jämfört oss med sex and the city har jag blivit Miranda, det säger väl en del. Jag har inte kort, rött hår däremot och har inga planer på att bli advokat. Det är också så att jag är överdrivet förtjust i mat, med min konsumtion skulle man kunna gissa på en vikt på x antal 100 kg, men riktigt så farligt är det inte. Men om ni vi göra mig glad, ge mig god mat!

A


Varför heter bloggen "juudas"?

Jo kära vänner, det kan jag svara på!

Det är nämligen så att vi vårat "gäng" kallar vi den som på något sätt undanhållt spännande information för dom andra för just, judas. Varför kan man ju fråga sig, men ni vet judas som svek jesus..lite på den vägen är det. Inte för att vi är överdrivet troende eller så utan det har bara blivit så. Ett internt skämt helt enkelt.

Så nu vet ni det också, inga konstigheter här inte.

Cillit Baaang

Nu kör vi då! Bloggen om fyra babes är igång. Önska oss lycka till.

Simma lugnt!


RSS 2.0